Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Peaky Blinders: trailer voor het vijfde seizoen

  •  
20-09-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Peaky Blinders S05
Over twee weken verschijnen de nieuwe afleveringen van het historische misdaaddrama op Netflix.
Het vijfde seizoen van Peaky Blinders is binnenkort in zijn geheel te zien geweest bij de BBC, maar ook de Nederlandse vod-release laat niet lang meer op zich wachten. Als opwarmer gaf Netflix een nieuwe trailer vrij. In het vijfde seizoen kampen de Shelby's met de gevolgen van de beurscrash van 1929. Ondertussen heeft Tommy (Cillian Murphy) problemen met een aantal jonge familieleden en fascistische rivalen (Sam Claflin speelt de rechtse politicus Oswald Mosley) die een bedreiging vormen voor zijn macht. De trailer onthult ook de terugkeer van Aidan Gillen (Littlefinger in Game of Thrones) als Aberama Gold. Peaky Blinders werd bedacht en geschreven door Steven Knight ( Taboo ), die aangaf ook al plannen te hebben voor nog een zesde en een zevende seizoen.
Peaky Blinders S05 verschijnt 4 oktober op Netflix.
De voorgaande vier seizoenen van Peaky Blinders staan nu op Netflix. Lees ook de recensie van de eerste aflevering van het vijfde seizoen en beluister de soundtrack.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!