Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Peaky Blinders S04 komt ook naar Videoland

  •  
25-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
88 keer bekeken
  •  
Peaky Blinders
Videoland komt met goed nieuws voor de fans van Peaky Blinders die geen gebruik maken van Netflix.
Eind vorige maand werd het vierde seizoen van de Britse gangsterserie al toegevoegd op Netflix, maar deze maand komen de nieuwe afleveringen bij ons in Nederland ook naar Videoland. Vanaf 26 januari (morgen al!) kun je daar kijken naar de vierde reeks. Peaky Blinders speelt zich af na de Eerste Wereldoorlog en volgt Tommy Shelby (Cillian Murphy), die in Birmingham aan het hoofd staat van de beruchte Peaky Blinders-bende. In het vierde seizoen is de bende echter uit elkaar gevallen en duiken er nieuwe bedreigingen op, waaronder een uit New York afkomstige maffioso (Adrien Brody, Oscarwinnaar voor The Pianist). Peaky Blinders is afkomstig van Steven Knight, die onlangs ook de serie Taboo (eveneens te zien op Videoland) maakte voor de BBC en binnenkort de verhalen van Charles Dickens zal verfilmen voor de zender.
Lees ook de recensie van het vierde seizoen van Peaky Blinders nog eens terug. Mensen die geïnteresseerd zijn in de muziek van de serie kunnen meer lezen over de intro-song en de soundtrack beluisteren.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!