Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Peaky Blinders S04: BBC onthult premièredatum

  •  
31-10-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
Het vierde seizoen van Peaky Blinders gaat woensdag 15 november van start op BBC Two.
De fans moesten lang wachten op de terugkeer van het gangsterdrama, want de finale van het derde seizoen was vorig jaar juni op televisie te zien. Peaky Blinders speelt zich af vlak na de Eerste Wereldoorlog en volgt de expansie van een criminele organisatie uit de Britse stad Birmingham. Hun ambitieuze leider Tommy Shelby (Cillian Murphy) klimt steeds hoger op de sociale ladder, maar dat brengt tevens nieuwe vijanden met zich mee. In de vierde reeks ziet Shelby zich genoodzaakt om zich tijdelijk terug te trekken, waarna een nieuwe strijd losbarst. Naast Murphy zijn dit seizoen ook Helen McCrory, Paul Anderson, Joe Cole, Tom Hardy en Charlotte Riley opnieuw van de partij. De cast werd aangevuld met bekende namen als Adrien Brody (The Pianist) en Aidan Gillen ( Game of Thrones ).
Mocht je Peaky Blinders liever bekijken met Nederlandse ondertitels; het vierde seizoen zal in de loop van 2018 ook verschijnen op Netflix, waar de eerdere seizoenen al te zien zijn.
Lees en luister ook: Soundtrack: Peaky Blinders.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!