Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Patriot en I Love Dick komen naar Amazon

  •  
29-04-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
IMG_2900.CR2
American Gods is niet de enige serie die in mei bij Amazon verschijnt. De VOD-dienst bevestigt dat ook Patriot en I Love Dick dan naar Nederland komen.
Op 5 mei wordt Patriot aan het aanbod toegevoegd. De serie volgt het gecompliceerde leven van spion John Tavner (Michael Dorman), die undercover gaat om te voorkomen dat Iran een nucleaire macht wordt. Terry O’Quinn ( The Blacklist Redemption ), Michael Chernus ( Orange is the New Black ) en Kurtwood Smith (RoboCop) hebben bijrollen. De serie werd bedacht door Steve Conrad (The Weather Man). Daarnaast is vanaf 12 mei I Love Dick beschikbaar. In die serie vertrekken Chris (Kathryn Hahn) en Sylvere (Griffin Dunne) naar een kleurrijk plaatsje in Texas, waar ze in de ban raken van de raadselachtige professor Dick (Kevin Bacon). I Love Dick wordt geproduceerd door Jill Soloway ( Transparent ).
I Love Dick maakt op 12 mei zijn wereldwijde debuut. Het eerste seizoen van Patriot is al langer beschikbaar in Amerika. Patriot is inmiddels ook al zeker van een tweede seizoen. Kijk hieronder ook de trailers:
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!