Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Patriot Act debuteert eind oktober op Netflix

  •  
10-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Hasan Minhaj
Na eerder Michelle Wolf krijgt ook komiek Hasan Minhaj straks een wekelijkse talkshow op Netflix.
In Patriot Act with Hasan Minhaj zal Hasan Minhaj elke week het culturele en politieke landschap bespreken. Minhaj staat vooral bekend om zijn bijdragen aan The Daily Show. Hij is inmiddels zelfs een oudgediende bij het satirische nieuwsprogramma op Comedy Central, want in 2014 was hij de laatste komiek die daar werd aangesteld door Jon Stewart. Ook onder Trevor Noah is hij nog altijd actief voor de show. Zijn Daily Show-collega Michelle Wolf kreeg onlangs ook een wekelijkse talkshow getiteld The Break op Netflix. Minhaj zelf is eveneens geen onbekende van Netflix, want vorig jaar bracht de komiek daar zijn special Homecoming King uit. Vanaf deze week is hij tevens in de bioscoop te bewonderen in The Spy Who Dumped Me, een nieuwe komedie met Mila Kunis (That 70's Show) en Kate McKinnon (Saturday Night Live).
Patriot Act with Hasan Minhaj is vanaf 28 oktober elke week te zien op Netflix. De streamingdienst heeft momenteel 32 afleveringen van de serie in bestelling staan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!