Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Paradox: regiedebuut van Daryl Hannah

  •  
14-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
66 keer bekeken
  •  
Paradox
Daryl Hannah (Splash, Kill Bill) regisseerde een bizarre Netflix-film waarin zanger Neil Young de hoofdrol speelt.
Paradox is een experimentele western die zich afspeelt in een nabije toekomst - of toch het verleden? - en volgt een aantal outlaws die zich verschuilen in een berggebied. De ‘Man in the Black Hat’ (Young), de ‘Particle Kid’ (Micah Nelson) en ‘Jail Time’ (Lukas Nelson) spenderen hun tijd aan het zoeken naar schatten, terwijl ze wachten op het moment dat de volle maan haar magie laat zien, de muziek start en de geesten oproept. Micah en Lukas zijn de zoons van country-legende Willie Nelson, die zelf een bijrol heeft in de film. Paradox is een heus passieproject voor Hannah, die niet alleen de regie op zich nam, maar ook het scenario schreef. De actrice is geen onbekende van Netflix, want ze had eerder al een rol in de inmiddels gestopte serie Sense8 , die straks wordt afgesloten met een avondvullende speelfilm.
Paradox is vanaf 23 maart te zien op Netflix. Op de soundtrack - en in de film zelf- zal straks ook nieuwe muziek van Neil Young en Promise of the Real te horen zijn.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!