Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Paradise PD verschijnt 31 augustus op Netflix

  •  
25-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Paradise PD
Bekijk de trailer voor de nieuwe animatieserie afkomstig van de 'zieke geesten' achter Brickleberry.
Paradise PD is eigenlijk gewoon Brickleberry, maar dan met politie-agenten in plaats van parkwachters. Brickleberry was drie seizoenen lang te zien op Comedy Central, waarna de zender besloot om met de serie te stoppen. Bedenkers Waco O'Guin en Roger Black (tevens bekend als zijn typetje Yucko the Clown, die vaak te gast was bij Howard Stern) komen nu echter met een gelijksoortige animatieserie voor Netflix. Dit keer volgen we een zootje ongeregeld binnen het politiekorps van een klein stadje. Ook de voice-cast heeft overlap met Brickleberry, want Tom Kenny (bekend als de stem van Spongebob Squarepants) is opnieuw te horen als de baas en ook David Herman (Futurama) verleende weer zijn medewerking. Verder is Sarah Chalke ( Rick and Morty ) in de serie te horen.
Het eerste seizoen van Paradise PD bestaat uit tien afleveringen met elk een speelduur van dertig minuten. De serie gaat 31 augustus in première op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!