Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Paradise PD S04E01: fouter dan fout

  •  
18-12-2022
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
78 keer bekeken
  •  
Paradise PD S04
Extreem obscene animatieserie over een politiedepartement vol minkukels overtreft zichzelf elk seizoen blijft uiterst hilarisch.
Fouter dan fout. Obscene onderbroekenlol. Grensverleggende satire. Paradise PD voldoet in het vierde seizoen zonder meer aan al die predicaten. Hoewel: de serie is tijdelijk omgedoopt tot Paradise Party. Burgemeester Karen Crawford (Grey Griffin) heeft namelijk na alle misère van de afgelopen seizoenen besloten het politiedepartement op te doeken. Tot groot verdriet van politiechef Randall (Tom Kenny), die het hoofdkwartier omturnt tot man cave. De twee krijgen in de eerste aflevering overigens een baby, die zich meteen manifesteert als een geduchte concurrent van hun andere zoon Kevin (David Harmon).
Hoewel Randall tijdens de bevalling eerst een stuk stront aanziet voor zijn kind. Tja, dat is Paradise PD in een notendop. Het kan overigens nog erger: rednecks Robbie (Waco O’Guin) en Delbert (Roger Black) verkassen uit nood naar de endeldarm van hun gigantische mutantenbaby, nadat het groteske wezen hun huisje vertrapt. Daar ontvouwt zich, tussen de darmgassen, een nieuwe verhaalwereld. Dat blijkt overigens van korte duur. Na een boude grap over Woody Allen , die echt alle grenzen van betamelijkheid overschrijdt, verlaten de bewoners van de baby zijn lichaam weer, vastgebonden aan sperma dat de plasbuis uitschiet.
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Paradise PD S04
Samenvatten wat er daarnaast nog plaatsheeft in een aflevering van twintig minuten is ondoenlijk. De makers, O’Guin en Black, springen van de hak op de tak. Zo komt ook Elon Musk, de miljardair die Twitter overnam, nog even langs in een genadeloze beschimping van zijn karakter. Paradise PD is en blijft voor de fijnproever; voor volwassenen die diep van binnen nog kind zijn, maar die wel snakken naar puberhumor op een volwassen niveau.
Paradise PD S04, vanaf 16 december 2022 op Netflix
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!