Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
29-12-2022
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
91 keer bekeken
  •  
The Lying Life of Adults
Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Foto credit: Eduardo Castaldo / Netflix
Dit weekend...
White Noise (vrijdag 30/12, Netflix) Komische film van Noah Baumbach ( Marriage Story ) over de complexe perikelen van een doorsnee familie, waarbij Adam Driver en Greta Gerwig gestalte geven aan de ouders. Lees de recensie.
Chicago Party Aunt S02 (vrijdag 30/12, Netflix) Animatieserie van Katie Rich (schrijfster voor Saturday Night Live ), over een vrouw uit Chicago (Lauren Ash uit Superstore ) die zich ook als volwassene nog erg losbandig gedraagt.
Alpha Males (vrijdag 30/12, Netflix) Spaanse komedieserie over de vriendschap tussen vier mannelijke macho’s. Ze voelen zich inmiddels toch ietwat verdwaald in deze tijd van sterke vrouwen en zoeken naar hun plek in de wereld.
The Glory (vrijdag 30/12, Netflix) Koreaanse dramaserie over een vrouw die op school ooit gruwelijk werd misbruikt. Jaren later zet ze een uitgebreid wraakplan in werking om alle schuldigen alsnog te laten boeten. Lees de recensie.
The Ultimatum: France (vrijdag 30/12, Netflix) Realityshow over Franse koppels die hun liefde op de proef stellen door met andere potentiële matches samen te gaan wonen. Wordt het tijd om te trouwen of om de relatie te stoppen?
Live to Lead (zaterdag 31/12, Netflix) Vlak na hun eigen documentaire produceren Harry en Meghan een nieuwe zevendelige tv-reeks voor Netflix, over bijzondere mensen die zich volop inzetten om de wereld een betere plek te maken.
Best of Stand Up 2022 (zaterdag 31/12, Netflix) Elke maand verschijnen er meerdere stand-up-specials bij Netflix en op oudejaarsdag wordt straks teruggeblikt op de beste grappen van onder meer Bill Burr, Ali Wong en Trevor Noah.
Kaleidoscope (zondag 01/01, Netflix) Misdaadserie waarin een meestercrimineel (Giancarlo Esposito) met zijn team een onmogelijk te kraken kluis wil gaan leegroven. De volgorde van afleveringen verschilt per kijker. Bekijk de trailer.
Lady Voyeur (zondag 01/01, Netflix) Mysterieuze thrillerserie uit Brazilië over een hacker die graag mensen in de gaten houdt. Ze belandt in een gevaarlijk spelletje als haar buurvrouw, een sekswerker, een weekendje van huis weg is.
Old Enough S02 (zondag 01/01, Netflix) Komische realityserie uit Japan waarin hele jonge kinderen voor het eerst op hun ouders op een boodschap worden gestuurd. Ze worden daarbij stiekem gefilmd door verborgen camera’s.
 
Na het weekend...
The Lying Life of Adults (woensdag 04/01, Netflix) Italiaanse coming-of-age-serie naar het boek van schrijver Elena Ferrante ( De geniale vriendin ), over een jonge vrouw die volwassen wordt in de jaren negentig. Bekijk de trailer.
Madoff: The Monster of Wall Street (woensdag 04/01, Netflix) Documentaireserie over de opkomst en ondergang van financier Bernie Madoff, het brein achter een van de allergrootste fraudes uit de geschiedenis van Wall Street.
How I Became a Gangster (woensdag 04/01, Netflix) Op feiten geïnspireerde misdaadfilm uit Polen over een kleine crimineel die zich omhoog werkt in de onderwereld van Warschau en zo een poging doet om de top te bereiken.
Ginny & Georgia S02 (donderdag 05/01, Netflix) Komische dramaserie over de hobbelige relatie tussen een 15-jarig tienermeisje en haar 30-jarige moeder die veel aandacht krijgt van de mannen in hun omgeving. Bekijk de trailer.
Copenhagen Cowboy (donderdag 05/01, Netflix) Eigenzinnige misdaadserie van regisseur Nicolas Winding Refn ( The Neon Demon ), over een enigmatische vrouw die een reis maakt door de Deense onderwereld. Bekijk de trailer.
Woman of the Dead (donderdag 05/01, Netflix) Thrillerserie uit Oostenrijk, tevens bekend als Totenfrau. Een moeder van twee die een uitvaartcentrum runt ontdekt dat de dood van haar man geen ongeluk was. Bekijk de trailer.
 
Aangekochte films, specials en docu's (onder voorbehoud)...
Spell (vrijdag 30/12, Netflix) Horrorfilm over een man (Omari Hardwick uit Power ) die neerstort in de bergen en wakker wordt in het huis van een mysterieuze vrouw die hem onder invloed brengt van haar zwarte magie.
Memoirs of a Geisha (zondag 01/01, Netflix) Historische dramafilm waarin een jonge Japanse vrouw met een traumatisch verleden voor aanvang van WOII wordt opgeleid tot een vaardige geisha (een soort van muze).
Dr. Seuss' The Lorax (zondag 01/01, Netflix) Komische animatiefilm van de makers van Despicable Me , waarin een jongen een meisje voor zich wil winnen en in contact komt met een eigenzinnig wezen (Danny DeVito).
Fifty Shades Darker (zondag 01/01, Netflix) Tweede deel in de trilogie erotische films over de relatie tussen Christian Grey en Anastasia Steele, waarbij we wat meer inzicht krijgen in het mysterieuze verleden van Grey.
Divergent (zondag 01/01, Netflix) Eerste deel in de filmreeks over een dystopie waarin mensen ingedeeld worden in een vijftal facties. De jonge Tris (Shailene Woodley) komt op het spoor van een grootschalig complot.
Sausage Party (zondag 01/01, Netflix) Komische animatiefilm voor volwassenen waarin een worst (Seth Rogen) in een supermarkt ontdekt wat voor vreselijk lot het voedsel te wachten staat wanneer het verkocht wordt.
 
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!