Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films op Netflix

  •  
23-12-2021
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
Jimmy Carr
Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Dit weekend...
The Silent Sea (vrijdag 24/12, Netflix) Koreaanse sciencefictionserie waarin onze aarde een extreem dorre plek is geworden. Een speciaal team van astronauten onderzoekt een verlaten researchbasis op de maan. Bekijk de trailer.
Daughter from Another Mother S02 (vrijdag 24/12, Netflix) Tragikomisch familiedrama uit Mexico over twee vrouwen die ontdekken dat hun baby’s bij de geboorte zijn verwisseld en dan besluiten één groot gezin te vormen.
Don’t Look Up (vrijdag 24/12, Netflix) Satirische dramafilm van Adam McKay ( Vice ) over twee astronomen (Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence) die de wereld waarschuwen voor de komst van een komeet. Lees de recensie.
1000 Miles from Christmas (vrijdag 24/12, Netflix) Romantische komediefilm uit Spanje, waarin een man met een hekel aan Kerstmis naar een klein dorpje gestuurd wordt, waar een vrouw zijn mening probeert te veranderen.
Stand by Me Doraemon 2 (vrijdag 24/12, Netflix) Japanse animatiefilm voor het hele gezin, waarin Nobita naar de toekomst reist om zijn bruid aan zijn oma te laten zien. De volwassen Nobita vlucht echter weg van zijn bruiloft.
Minnal Murali (vrijdag 24/12, Netflix) Superheldenfilm uit India waarin een kleermaker na door de bliksem te zijn getroffen over speciale krachten beschikt. Om zijn stad te redden moet hij nu wel een onverwachte vijand verslaan.
Jimmy Carr: His Dark Material (zaterdag 25/12, Netflix) Nieuwe special van de Britse komiek Jimmy Carr, die humor zoekt in loodzware onderwerpen en wederom zijn cynische grappen en oneliners op het publiek afvuurt.
Stories of a Generation – with Pope Francis (zaterdag 25/12, Netflix) Documentaireserie waarin mannen en vrouwen van boven de zeventig andere mensen proberen te inspireren met de meest hartverwarmende levensverhalen.
Lulli (zondag 26/12, Netflix) Komische film uit Brazilië over een briljante, maar egoïstische studente geneeskunde. De vrouw luistert alleen maar naar zichzelf, totdat een ongeluk ervoor zorgt dat ze gedachten van anderen kan horen.
 
Na het weekend...
Death to 2021 (maandag 27/12, Netflix) Komische special waarin met behulp van sketches en oude archiefbeelden wordt teruggeblikt op het afgelopen jaar. Met bijdragen van acteurs als Hugh Grant, Lucy Liu en Tracey Ullman.
La Azcárate de Frente (dinsdag 28/12, Netflix) Talkshow van de Colombiaanse actrice en comédienne Alejandra Azcárate, vol met sketches en beroemde gasten, waarin onderwerpen als liefde, seks en leeftijd worden besproken.
Anxious People (woensdag 29/12, Netflix) Komische misdaadserie van de showrunner van The Bridge , over de vreemde nasleep van een gijzeling waarbij verschillende getuigen elkaar steeds meer tegenspreken. Bekijk de trailer.
The Standups S03 (woensdag 29/12, Netflix) Aanstormende komieken betreden het podium in Los Angeles voor half uur durende specials vol grappen, anekdotes en bekentenissen. Met onder meer Melissa Villaseñor en Dusty Slay.
Kitz (donderdag 30/12, Netflix) Duits tienerdrama waarin 19-jarige Lisi de waarheid rond de dood van haar broer aan het licht wil brengen. Daarvoor infiltreert ze een vriendengroepje in een luxe winstersportresort. Bekijk de trailer.
Crime Scene: The Times Square Killer (donderdag 30/12, Netflix) Documentaireserie gebaseerd op een zaak die speelde in het New York van de jaren zeventig, toen er volop jacht werd gemaakt op de zogenoemde Torso Killer.
Hilda and the Mountain King (donderdag 30/12, Netflix) Excentrieke animatiefilm waarin de jonge Hilda ontwaakt in het lichaam van een trol en daarna weer mens probeert te worden, terwijl ze ook de stad Trolberg moet redden.
Light the Night (donderdag 30/12, Netflix) Taiwanese dramaserie over een aantal vrouwen die in de jaren tachtig werken in een nachtclub in Taipei, en daar te maken krijgen met liefde en jaloezie. Tweede deel van eerste seizoen.
 
Aangekochte films, specials en docu's...
The Piano (vrijdag 24/12, Netflix) Historisch drama van Jane Campion ( The Power of the Dog ) over een zwijgzame Schotse vrouw (Holly Hunter) die met haar dochter en haar piano in Nieuw-Zeeland aankomt.
The Girl in the Yellow Jumper (vrijdag 24/12, Netflix)  Door feiten geïnspireerde thriller uit Afrika over een man die wordt ontvoerd, en na zijn ontsnapping een bijna niet te geloven verhaal te vertellen heeft.
Zwaar Verliefd 2 (donderdag 30/12, Netflix) Romantische komedie waarin Ruben (Jim Bakkum) en Isa (Barbara Sloesen) samen gaan wonen, waarna hun relatie door een aantal obstakels flink getest wordt.
 
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!