Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
01-12-2022
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
63 keer bekeken
  •  
Spontaneous
Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Dit weekend...
Firefly Lane S02 (vrijdag 02/12, Netflix) Dramaserie over de band tussen vriendinnen voor het leven Tully (Katherine Heigl) en Kate (Sarah Chalke), waarbij we ze in flashbacks zien in de jaren zeventig en tachtig. Lees de recensie.
Hot Skull (vrijdag 02/12, Netflix) Dystopische dramaserie uit Turkije, waarin een epidemie de wereld bedreigt. Een taalkundige die immuun blijkt te zijn voor de ziekte wordt opgejaagd door een overheidsinstantie. Lees de recensie.
My Unorthodox Life S02 (vrijdag 02/12, Netflix) Realityserie over Julia Haart, die vroeger deel uitmaakte van een ultraorthodoxe joodse gemeenschap. Inmiddels is ze met haar bedrijf een grote naam in onder meer de modewereld.
Lady Chatterley’s Lover (vrijdag 02/12, Netflix) Dramafilm waarin de welgestelde Connie (Emma Corrin) vastzit in een ongelukkig huwelijk en dan een gepassioneerde affaire beleeft met Oliver (Jack O’ Connell). Bekijk de trailer.
Scrooge: A Christmas Carol (vrijdag 02/12, Netflix) Muzikale animatiefilm gebaseerd op het boek van Charles Dickens, waarin Scrooge (Luke Evans) geconfronteerd wordt met zijn verleden, heden en toekomst. Lees de recensie.
Warriors of Future (vrijdag 02/12, Netflix) Grootschalige actiefilmfilm uit China, waarin een ingeslagen komeet buitenaards leven met zich mee heeft gebracht en commando’s hun stad van de ondergang moeten zien te redden.
Sr. (vrijdag 02/12, Netflix) Documentaire waarin acteur Robert Downey Jr. een eerbetoon brengt aan zijn overleden vader. Senior was een bejubelde regisseur die vooral furore maakte in de jaren zestig en zeventig. Lees de recensie.
The Blacklist S09 (zaterdag 03/12, Netflix) Misdaadserie met James Spader als Raymond ‘Red’ Reddington, een topcrimineel die in zee gaat met de FBI om jacht te maken op andere criminelen op zijn ‘lijstje’. Lees de recensie.
 
Na het weekend...
Delivery by Christmas (dinsdag 06/12, Netflix) Romantische komediefilm uit Polen waarin een koerier na sabotage door een collega moet haasten met het bezorgen van kerstcadeaus. Ze krijgt echter hulp van een vriendelijke klant.
Sebastian Maniscalco: Is It Me? (dinsdag 06/12, Netflix) Vierde special van de Italiaans-Amerikaanse komiek Sebastian Maniscalco ( The Irishman ), die momenteel ook werkt aan een komische serie voor vod-dienst HBO Max.
De Familie Claus 3 (woensdag 07/12, Netflix) Derde deel in de reeks kerstfilms waarin nu kleindochter Noor (Amber Metdepenningen) stuit op de geheimzinnige activiteiten van haar opa en haar oudere broer. Bekijk de trailer.
The Most Beautiful Flower (woensdag 07/12, Netflix) Komische tienerserie uit Mexico, waarin de mollige maar zelfverzekerde Mich zeker weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen de leerlingen op school daarvan overtuigen.
Smiley (woensdag 07/12, Netflix) Romantische komedieserie uit Spanje waarin twee mannen en hun vriendenkring in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen terwijl ze zoeken naar de ware liefde van hun leven.
I Hate Christmas (woensdag 07/12, Netflix) Romantische komedieserie uit Italië, over een alleenstaande verpleegkundige die tegenover haar familie beweert dat ze een vriend heeft en er snel een moet zoeken voor de feestdagen.
Too Hot to Handle S04 (woensdag 07/12, Netflix) Competitieve realityserie waarin knappe vrijgezellen bij elkaar gestopt worden op een paradijselijk eiland. Hun grote geldprijs wordt telkens kleiner als ze fysiek contact hebben.
The Marriage App (woensdag 07/12, Netflix) Romantische komediefilm uit Argentinië over een getrouwd stel dat stuit op een app die goede daden beloont. Al snel ontstaat er een hevige strijd over wie de meeste punten kan scoren.
Burning Patience (woensdag 07/12, Netflix) Romantische dramafilm uit Chili over de jonge postbode van dichter Pablo Neruda, die gestimuleerd wordt om ook zelf te gaan dichten en zo de vrouw van zijn dromen het hof te maken.
In Broad Daylight: The Narvarte Case (donderdag 08/12, Netflix) Documentaire over de (nasleep van) vijf moorden die in 2015 gepleegd werden in de Narvarte-wijk in Mexico-Stad, waarbij corruptie aan het licht wordt gebracht.
The Elephant Whisperers (donderdag 08/12, Netflix) Documentaire over een stel uit Zuid-Azië, dat hun leven heeft toegewijd aan de zorg voor de tot wees gemaakte olifant Raghu en samen met hem een erg hechte familie vormt.
 
Aangekochte films, specials en docu's (onder voorbehoud)...
Spontaneous (vrijdag 02/12, Netflix) Komische horrorfilm waarin tiener Mara (Katherine Langford uit 13 Reasons Why ) een romance beleeft, terwijl er leerlingen op haar school spontaan beginnen te ontploffen.
Kidnep (zaterdag 03/12, Netflix) Familiefilm van regisseur Diederik Ebbinge waarin de ontvoerde jongen Bo (Teun Stokkel) zowaar een bijzondere band opbouwt met zijn kidnapper (Martin van Waardenberg).
Downton Abbey (maandag 05/12, Netflix) Filmvervolg op de Britse dramaserie waarin de familie Crawley en hun bedienden zich gereed moeten maken voor een bezoek van de leden van de koninklijke familie.
The Souvenir (maandag 05/12, Netflix) Romantische dramafilm waarin een studente in de jaren tachtig een relatie krijgt met een schimmige man. Honor Swinton Byrne is te zien met haar moeder Tilda Swinton.
 
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!