Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
17-11-2022
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
69 keer bekeken
  •  
Wednesday
Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Foto credit: Vlad Cioplea / Netflix
Dit weekend...
Elite S06 (vrijdag 18/11, Netflix) Spaans tienerdrama over de perikelen van leerlingen op een exclusieve school genaamd Las Encinas, waarbij thema’s als jaloezie, wraak en verraad steeds een grote rol spelen. Bekijk de trailer.
Slumberland (vrijdag 18/11, Netflix) Avonturenfilm van de maker van The Hunger Games , over een meisje dat belandt in het wonderlijke Slumberland, waar ze op een charismatische rover (Jason Momoa) stuit. Lees de recensie.
Reign Supreme (vrijdag 18/11, Netflix) Muzikale dramaserie over twee tienervrienden die uitgroeien tot pioniers in de Franse hiphopscene: ze beginnen in hun achterbuurt maar treden uiteindelijk op in de grootste zalen van Parijs.
Somebody (vrijdag 18/11, Netflix) Koreaanse misdaadserie over een softwareontwikkelaar die ontdekt dat een moordenaar haar dating-app gebruikt om zijn slachtoffers uit te zoeken en meegezogen wordt in een duistere wereld.
The Violence Action (vrijdag 18/11, Netflix) Japanse actiefilm over een ogenschijnlijk heel normale studente die echter ’s nachts bijklust als huurmoordenaar en daarbij geconfronteerd wordt met haar moeilijkste doelwit tot nu toe.
Inside Job S02 (vrijdag 18/11, Netflix) Komische animatieserie over een wereld waarin de vreemdste complottheorieën werkelijkheid blijken te zijn. Een overheidsmedewerker (Lizzy Caplan) moet alle geheimen zien te verbergen.
The Cuphead Show! S03 (vrijdag 18/11, Netflix) Animatieserie in de stijl van de cartoons die Disney maakte in hun gouden tijdperk, over een beker en een mok die allerlei avonturen meemaken in een soort tijdloos luilekkerland.
Under the Queen’s Umbrella (zaterdag 19/11, Netflix) Historische dramaserie uit Korea, waarin een koningin haar zoons, waarvan er eentje haar op zal volgen, in toom moet houden terwijl ook concurrenten azen op de troon.
 
Na het weekend...
Our Universe (dinsdag 22/11, Netflix) Britse documentaireserie die het verhaal vertelt van het miljarden jaren oude universum en diens onlosmakelijke band met al het leven op aarde. Acteur Morgan Freeman doet de voice-over.
Trevor Noah: I Wish You Would (dinsdag 22/11, Netflix) Show van komiek Trevor Noah, die vooral bekend is als de presentator van The Daily Show , hoewel hij onlangs liet weten het satirische nieuwsprogramma te gaan verlaten.
Wednesday (woensdag 23/11, Netflix) Macabere komedieserie waarin Wednesday Addams (Jenna Ortega) naar een bijzondere school wordt gestuurd. Tim Burton regisseerde meerdere afleveringen en is producent. Bekijk de trailer.
The Swimmers (woensdag 23/11, Netflix) Waargebeurde dramafilm over twee zussen die de gevaren van de oorlog in Syrië weten te ontvluchten en als zwemsters mogen deelnemen aan de Olympische Spelen in Rio. Bekijk de trailer.
Who’s A Good Boy? (woensdag 23/11, Netflix) Komische tienerfilm uit Mexico waarin een jongen een doel voor ogen heeft: uitgaan met het aantrekkelijke nieuwe meisje op school en voordat hij zijn diploma haalt ontmaagd worden.
Christmas on Mistletoe Farm (woensdag 23/11, Netflix) Familiefilm over een weduwnaar die rond de feestdagen een boerderij erft. Hij kan echter moeilijk wennen aan het platteland, maar zijn kinderen willen er voor altijd blijven.
Lesson Plan (woensdag 23/11, Netflix) Poolse misdaadfilm waarin een leraar op school om het leven komt. Zijn vriend – een voormalig agent – neemt daar vervolgens een baan aan om de verantwoordelijken te kunnen confronteren.
Blood, Sex & Royalty (woensdag 23/11, Netflix) Combinatie van drama en documentaire, waarin de levens van de dodelijkste en verleidelijkste monarchen uit de geschiedenis aan bod komen, met nu aandacht voor Anna Boleyn.
Taco Chronicles S03 (woensdag 23/11, Netflix) Documentaire over het beroemde voedsel uit Mexico: veel tacostijlen hebben een lange en vaak onbekende geschiedenis, en een aantal daarvan worden weer uitgebreid toegelicht.
First Love (donderdag 24/11, Netflix) Romantische dramaserie uit Japan over mensen die als smoorverliefde tieners dachten de hele wereld aan te kunnen. Als volwassenen lijkt het leven toch een stuk somberder en incompleet.
The Noel Diary (donderdag 24/11, Netflix) Romantische dramafilm over een auteur die zijn ouderlijk huis leeg moet ruimen en stuit op een vrouw die haar biologische moeder zoekt. Een oud dagboek opent een deur naar het verleden.
 
Aangekochte films, specials en docu's (onder voorbehoud)...
Pestkop (zaterdag 19/11, Netflix) Nederlandse dramafilm over de onzekere Suus (Tara Hetharia), die op school dagelijks gepest wordt door de bij iedereen populaire Danny (Roan van Dam) en zijn vrienden.
Good Boys (dinsdag 22/11, Netflix) Grofgebekte coming-of-age-film van twee van de schrijvers van The Office en Seth Rogen, over de avonturen van drie jongen vrienden (met Jacob Tremblay uit Room ).
 
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!