Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films op Netflix

  •  
04-11-2021
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
Passing
Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Dit weekend...
Narcos: Mexico S03 (vrijdag 05/11, Netflix) Derde en laatste seizoen van het vervolg op het drugsdrama Narcos. Met Félix Gallardo achter de tralies barst er opnieuw een oorlog los in de Mexicaanse onderwereld. Bekijk de trailer.
The Unlikely Murderer (vrijdag 05/11, Netflix) Zweedse misdaadserie geïnspireerd door de moord op premier Olof Palme in 1986. De waarschijnlijke moordenaar werd echter nooit voor het misdrijf veroordeeld. Bekijk de trailer.
Glória (vrijdag 05/11, Netflix) Door feiten geïnspireerde spionageserie uit Portugal die zich afspeelt in de jaren zestig. Een door de KGB gerekruteerde man moet een missie uitvoeren in het kleine plaatsje Glória. Bekijk de trailer.
The Club (vrijdag 05/11, Netflix) Turkse dramaserie die zich afspeelt in het Istanboel van de jaren vijftig. Een moeder met een verleden werkt nu in een nachtclub, om zo de dochter die ze niet kon opvoeden alsnog te kunnen helpen.
Where Is Marta? (vrijdag 05/11, Netflix) Documentaireserie over de vermissing van de tiener Marta del Castillo, destijds groot nieuws in Spanje. De betrokkenen doen een boekje open over de nog altijd niet opgeloste verdwijning.
Big Mouth S05 (vrijdag 05/11, Netflix) Komische animatieserie voor volwassenen waarin de pubers nu de liefde ontdekken. Als die liefde niet wordt beantwoord kunnen hun gevoelens echter heel snel omslaan. Bekijk de trailer.
Meenakshi Sundareshwar (vrijdag 05/11, Netflix) Romantische komediefilm uit India over twee geliefden die door hun werk gedwongen worden tot een langeafstandsrelatie. Ondanks al het gedoe zien ze er ook de humor van in.
Love Hard (vrijdag 05/11, Netflix) Romantische komedie met Nina Dobrev uit The Vampire Diaries. Ze speelt een vrouw die erg ver reist om haar online-date te ontmoeten, maar dan ziet dat hij iemand anders is. Lees de recensie.
We Couldn’t Become Adults (vrijdag 05/11, Netflix) Japanse dramafilm over een veertiger die herinneringen ophaalt aan de relaties en vriendschappen die hij had in de jaren negentig en zich afvraagt wat daar nog van over is.
Zero to Hero (vrijdag 05/11, Netflix) Biografische dramafilm uit China over So Wa-wai, de eerste atleet uit Hongkong die records brak op de Paralympische Spelen. De hechte relatie met zijn moeder is daarbij enorm belangrijk.
Yara (vrijdag 05/11, Netflix) Door feiten geïnspireerde dramafilm uit Italië. Een aanklager raakt volledig geobsedeerd door de verdwijning van een 13-jarige en gaat vervolgens tot het uiterste om de waarheid te achterhalen.
A Cop Movie (vrijdag 05/11, Netflix) Mexicaanse documentaire die de grens tussen feit en fictie laat vervagen. Aan de hand van ervaringen van twee agenten wordt een beeld geschetst van corruptie bij de Mexicaanse politie.
Father Christmas is Back (zaterdag 06/11, Netflix) Komische film met Kelsey Grammer en John Cleese over vier ruziemakende zussen die moeten leren een familie te zijn wanneer hun verdwenen vader opduikt met de kerst.
Arcane (zondag 07/11, Netflix) Animatieserie gebaseerd op de League of Legends-game, over twee iconische League-kampioenen die uit elkaar worden gedreven. Drie weken lang verschijnen er elke week afleveringen.
 
Na het weekend...
Swap Shop (dinsdag 09/11, Netflix) Realityshow over radiomakers die de beste deals voor verzamelaars op een rij zetten, tot groot genoegen van mensen met collecties van stripboeken, auto’s, standbeelden en nog veel meer.
Your Life Is a Joke (dinsdag 09/11, Netflix) Duitse komedieshow waarin cabaretier Oliver Polak beroemdheden op zijn eigen manier portretteert: hij brengt eerst een dag met ze door om ze vervolgens keihard aan te pakken.
Gentefied S02 (woensdag 10/11, Netflix) Komisch familiedrama over jonge Amerikanen met Mexicaanse roots in Los Angeles. In het tweede seizoen proberen ze te voorkomen dat hun opa wordt gedeporteerd. Bekijk de trailer.
Passing (woensdag 10/11, Netflix) Dramafilm over een zwarte vrouw (Ruth Negga) die zich in de jaren twintig voordoet als wit. Een van haar oude vriendinnen (Tessa Thompson) koos juist voor de andere weg. Bekijk de trailer.
Animal (woensdag 10/11, Netflix) Natuurserie waarin de meest indrukwekkende dieren op onze planeet met de camera gevolgd worden. De nog nooit eerder vertoonde beelden bevatten zowel grappige als ontroerende momenten.
Love Never Lies (donderdag 11/11, Netflix) Spaanse realityserie waarin zes koppels worden onderwerpen aan een leugentest van EyeDetect. Leugens kosten hen vervolgens geld, maar de waarheid levert weer geld en vertrouwen op.
7 Prisoners (donderdag 11/11, Netflix) Braziliaanse dramafilm waarin een tiener probeert te ontsnappen uit handen van een mensenhandelaar. In zijn strijd om te overleven botst hij met zijn eigen morele code. Bekijk de trailer.
 
Aangekochte films, specials en docu's...
Hector (vrijdag 05/11, Netflix) Komische film uit België over een kind dat ooit in een weeshuis werd achtergelaten, maar als volwassen man (Urbanus) door een familielid (Sylvia Millecam) wordt herontdekt.
Max (vrijdag 05/11, Netflix) Komische film uit België waarin een onfortuinlijke man (Jacques Vermeire) geen danspartner kan vinden, totdat hij stuit op een gevluchte striptease-danseres (Greet Rouffaer).
Life is an Eternal Swing (vrijdag 05/11, Netflix) Belgisch-Bulgaarse documentaire over de zangroep The Sentimental Swingers en drie jazz-muzikanten, die vertellen over hun ervaringen en ontwikkelingen.
 
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!