Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
27-10-2022
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
80 keer bekeken
  •  
Blockbuster
Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Dit weekend...
The Bastard Son & The Devil Himself (vrijdag 28/10, Netflix) Coming-of-age-serie van de bedenker van Giri/Haji , over een 16-jarige jongen die ontdekt dat hij een buitenechtelijk kind is van een duivelse heks. Lees de recensie.
If Only (vrijdag 28/10, Netflix) Romantische dramaserie uit Spanje waarin Emma vastzit in een teleurstellend huwelijk. Als haar leven tien jaar wordt teruggedraaid, krijgt ze de mogelijkheid om alles opnieuw te doen. Lees de recensie.
Shards of Her (vrijdag 28/10, Netflix) Mysterieserie uit Taiwan over een headhunter die uit haar coma ontwaakt en in een andere realiteit blijkt te zijn beland, alwaar ze een ondraaglijk trauma uit haar jeugd weer opnieuw beleeft.
All Quiet on the Western Front (vrijdag 28/10, Netflix) Duitse oorlogsfilm over een aantal jonge soldaten in de loopgraven tijdens de Eerste Wereldoorlog. Tevens de Duitse inzending voor de aanstaande Oscars. Bekijk de trailer.
Wendell & Wild (vrijdag 28/10, Netflix) Komische stop-motion-horrorfilm van de regisseur van The Nightmare Before Christmas , over een 13-jarig meisje dat twee demonische broers tegen moet zien te houden. Bekijk de trailer.
Wild is the Wind (vrijdag 28/10, Netflix) Zuid-Afrikaanse misdaadfilm over twee corrupte agenten die in een gesegregeerd plaatsje de brute moord op een jonge vrouw onderzoeken, waarna de spanningen al snel hoog oplopen.
Indian Predator: Murder in a Courtroom (vrijdag 28/10, Netflix) Documentaireserie over misdaden in India, met in deze reeks aandacht voor een crimineel die door de mensen die hij terroriseerde werd gelyncht in de rechtszaal.
My Encounter with Evil (vrijdag 28/10, Netflix) Mexicaanse documentaireserie met tevens reconstructies met acteurs, waarbij mensen aan het woord komen die claimen dat ze te maken hebben gehad met demonische bezetenheid.
I Am a Stalker (vrijdag 28/10, Netflix)  Britse documentaireserie waarbij naast veroordeelde stalkers ook hun slachtoffers aan het woord komen. Iedereen laat zijn licht schijnen op aangrijpende verhalen over misbruik en intimidatie.
Big Mouth S06 (vrijdag 28/10, Netflix) Komische animatieserie van John Mulaney en Nick Kroll, over kinderen die zich door hun puberteit navigeren en daarbij vaak advies krijgen van ‘hormoonmonsters’ en andere bizarre wezens.
Drink Masters (vrijdag 28/10, Netflix) Competitieve realityserie waarin de beste mixologen hun talent laten zien met cocktailcreaties, waarbij gestreden wordt om een prijs van 100.000 dollar en de titel van Ultimate Drink Master.
Deadwind S03 (zaterdag 29/10, Netflix) Finse misdaadserie waarin detective Sofia Karppi (Pihla Viitala) na haar schorsing terug aan het werk mag en een lugubere vondst in een oud dierenziekenhuis onderzoekt. Bekijk de trailer.
 
Na het weekend...
Inside Man (maandag 31/10, Netflix) Britse misdaadserie van de maker van Sherlock , over vier mensen (met Stanley Tucci als moordenaar en David Tennant als geestelijke) wier levens met elkaar verwikkeld raken. Bekijk de trailer.
The Takeover (dinsdag 01/11, Netflix) Nederlandse thrillerfilm waarin een hacker (Holly Mae Brood) een crimineel netwerk platlegt en moet rennen voor haar leven. Ook met Frank Lammers en Géza Weisz. Bekijk de trailer.
Gladbeck (dinsdag 01/11, Netflix) Waargebeurde dramaserie over een uit de hand gelopen overval in Duitsland in 1988 die uitmondde in een gijzeling, waarbij de media en de politie een dubieuze rol speelden. Bekijk de trailer.
Young Royals S02 (dinsdag 01/11, Netflix) Zweedse coming-of-age-serie waarin de jonge prins Wilhelm (Edvin Ryding) na een opstootje in een discotheek door zijn familie naar een kostschool wordt gestuurd. Bekijk de trailer.
Killer Sally (woensdag 02/11, Netflix) Driedelige true-crime-documentaire over de moord op bodybuilder Ray McNeil. Hij werd doodgeschoten door zijn vrouw, zelf ook bodybuilder, die zei dat hij haar aan het mishandelen was.
Blockbuster (donderdag 03/11, Netflix) Komische serie van de makers van Brooklyn Nine-Nine , met Randall Park als de manager van de laatste videotheek op aarde, die probeert zijn vestiging in leven te houden. Bekijk de trailer.
 
Aangekochte films, specials en docu's (onder voorbehoud)...
Morbius (zondag 30/10, Netflix) Stripverfilming met Jared Leto als een wetenschapper met een zeldzame bloedziekte. Hij probeert zichzelf te genezen maar ontwikkelt daarbij de eigenschappen van een vampier.
Baxter! (dinsdag 01/11, Netflix) Dramafilm over een Amerikaanse jongen die samen met zijn non-stop ruziënde ouders naar Londen verhuist. Met zijn therapeut probeert hij van zijn spraakgebrek af te komen.
Gifted Hans: The Ben Carson Story (dinsdag 01/11, Netflix) Biografische televisiefilm met Oscarwinnaar Cuba Gooding Jr. ( Jerry Maguire ) als Ben Carson, een succesvolle neurochirurg die tevens politicus werd.
Marokkaanse Bruiloft (donderdag 03/11, Netflix) Romkom van Johan Nijenhuis over een ambitieuze advocate die steeds meer mensen ziet trouwen en dan zelf ook op twee leuke mannen stuit. Bekijk de trailer.
 
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!