Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
08-09-2022
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
96 keer bekeken
  •  
Yesterday
Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Dit weekend...
Cobra Kai S05 (vrijdag 09/09, Netflix) Vervolg op de Karate Kid-filmreeks, waarin Daniel (Ralph Macchio) en zijn oude rivaal Johnny (William Zabka) de slechte Terry Silver (Thomas Ian Griffith) moeten verslaan. Bekijk de trailer.
Narco-Saints (vrijdag 09/09, Netflix) Koreaanse misdaadthriller waarin een zakenman door een geheime dienst wordt ingeschakeld om undercover te gaan bij een drugscrimineel die nu in Suriname aan de macht is. Lees de recensie.
Merli: Sapere Aude S02 (vrijdag 09/09, Netflix) Spaans tienerdrama waarin Pol aan de universiteit is begonnen aan een studio filosofie. Hij wordt op de proef gesteld door een stel nieuwe vrienden en een van zijn professoren.
End of the Road (vrijdag 09/09, Netflix) Thrillerfilm waarin een vrouw (Queen Latifah) op een roadtrip gaat met haar kinderen en haar broer (Ludacris), en dan plots gestalkt wordt door een gevaarlijke moordenaar. Lees de recensie.
No Limit (vrijdag 09/09, Netflix) Romantische dramafilm uit Frankrijk waarin een enorm getalenteerde vrouw liefde heeft gevonden bij een zeer succesvolle freedive-instructeur. Hun relatie bestaat echter uit talloze ups en downs.
 
Na het weekend...
Cyberpunk: Edgerunners (dinsdag 13/09, Netflix) Japanse animatieserie gebaseerd op een videogame, over een corrupte toekomst vol cybernetische implantaten waarin een jongen erg graag een Edgerunner (huurling) wil worden.
Jo Koy: Live from the LA Forum (dinsdag 13/09, Netflix) Vierde Netflix-special van de Filipijns-Amerikaanse komiek Jo Koy, die bij het grote publiek bekend is van zijn optredens in de late-night-show van Chelsea Handler.
The Lørenskog Disappearence (woensdag 14/09, Netflix) Noorse misdaadserie gebaseerd op een waar verhaal. Als de vrouw van een miljardair verdwijnt, navigeert de politie tussen de hysterische pers en bedrieglijke informanten.
Heartbreak High (woensdag 14/09, Netflix) Moderne bewerking van de bekende tienerserie over de perikelen op een middelbare school in Australië, waar de 16-jarige Amerie zich plots in een paria ziet veranderen. Bekijk de trailer.
El Rey, Vicente Fernández (woensdag 14/09, Netflix) Mexicaanse dramaserie over zanger Vicente Fernández, waarbij we zeven decennia van zijn leven te zien krijgen, inclusief zijn bescheiden jeugd en zijn reis naar sterrendom.
Broad Peak (woensdag 14/09, Netflix) Poolse dramafilm waarin een bergbeklimmer ontdekt dat zijn reis naar de top van Broad Peak nog niet voltooid is. Vijfentwintig jaar na dato gaat hij op pad om zijn missie alsnog te voltooien.
The Catholic School (woensdag 14/09, Netflix) Italiaanse dramafilm die zich afspeelt op een jongensschool ergens halverwege de jaren zeventig in Rome, waar de gemeenschap geschokt reageert als drie leerlingen een misdaad plegen.
Sins of our Mother (woensdag 14/09, Netflix) Documentaireserie over de zoektocht naar de verdwenen kinderen van Lori Vallow, die leidt naar een echtgenoot die in de dag des oordeels gelooft en een reeks mysterieuze sterfgevallen.
Terim (donderdag 15/09, Netflix) Documentaireserie over Fatih Terim, die als voetballer uitkwam voor het Turkse elftal en later faam verwierf als coach. Hij vertelt over zijn carrière als speler en blikt terug op zijn tijd als trainer.
Liss Pereira: Adulting (donderdag 15/09, Netflix) De uit Colombia afkomstige comédienne keert terug naar Netflix met een tweede special. Liss Pereira praat in haar show over relaties, volwassenheid en onze wereld van extremen.
 
Aangekochte films, specials en docu's (onder voorbehoud)...
Santa Sangre (zaterdag 10/09, Netflix) Surrealistische horrorfilm van bijna Dune-maker Alejandro Jodorowsky. Een jongeman in een inrichting wordt op een dag herinnerd aan een vreselijk trauma rond zijn circus-familie.
Trädgårdsgatan (zaterdag 10/09, Netflix) Zweedse dramafilm waarin een man en een vrouw terugblikken op een gezamenlijke periode, toen ze met hun drugsverslaafde ouders als familie bij elkaar in huis woonden.
The Art of Self-Defense (zondag 11/09, Netflix) Zwartkomisch drama over een timide man (Jesse Eisenberg) die nadat hij op straat wordt aangevallen hulp zoekt in de dojo van een vreemde sensei (Alessando Nivola).
Anna (maandag 12/09, Netflix) Actiefilm van Luc Besson ( La Femme Nikita ) over een Russische schone (model en danseres Sasha Luss) die wordt gerekruteerd door de KGB. Tevens met Cillian Murphy en Helen Mirren.
Yesterday (dinsdag 13/09, Netflix) Muzikale fantasyfilm van Danny Boyle ( Pistol ) over een man (Himesh Patel) die plotseling wakker wordt in een alternatieve realiteit waarin de muziek van The Beatles niet bestaat.
The Secret Lives of Pets 2 (dinsdag 13/09, Netflix) Animatiefilm van de makers van Despicable Me over de geheime levens die huisdieren leiden wanneer hun baasjes het huis verlaten en naar school of werk gaan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!