Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
01-09-2022
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
80 keer bekeken
  •  
Entrapped
Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Dit weekend...
Devil in Ohio (vrijdag 02/09, Netflix) Thrillerserie over een psychiater (Emily Deschanel uit Bones ) die een uit een satanische cult ontsnapte vrouw in huis neemt, waarna haar eigen gezin plots in gevaar lijkt te komen. Bekijk de trailer.
Fakes (vrijdag 02/09, Netflix) Komische misdaadserie over twee tieners die bakken met geld verdienen door de verkoop van vervalste ID-kaarten, totdat de federale overheid dit ontdekt en hun hele imperium instort. Lees de recensie.
You’re Nothing Special (vrijdag 02/09, Netflix) Spaanse tienerserie over een jonge vrouw die lijkt te beschikken over de magische krachten van haar grootmoeder, waarna het leven op haar nieuwe school een andere wending krijgt.
Buy My House (vrijdag 02/09, Netflix) Competitieve realityserie waarin huiseigenaren uit heel Amerika hun optrekjes te koop zetten bij vier ervaren vastgoedbeleggers, in de hoop zo snel mogelijk een baanbrekende deal te sluiten.
Dated and Related (vrijdag 02/09, Netflix) Competitieve realityserie over broers en zussen die elkaar in een luxe villa helpen met het zoeken naar de juiste partner, waarbij er tevens een geldprijs van 100.000 dollar op het spel staat.
Fabulous Lives of Bollywood Wives S02 (vrijdag 02/09, Netflix) Realityserie uit India over de persoonlijke en professionele levens van vier vrouwen die allemaal getrouwd zijn met een succesvolle en beroemde Bollywood-acteur.
The Festival of Troubadours (vrijdag 02/09, Netflix) Turkse dramafilm over een stervende muzikant die met zijn zoon een roadtrip naar een festival maakt, waarbij er een aantal oude wonden heropend worden. Lees de recensie.
 
Na het weekend...
Diorama (dinsdag 06/09, Netflix) Romantische dramafilm uit Zweden, verteld aan de hand van humoristische diorama’s, waarin een eens zo hartstochtelijk huwelijk door verleidingen en miscommunicatie langzaam uit elkaar valt.
Get Smart with Money (dinsdag 06/09, Netflix) Documentairefilm waarin experts op het gebied van financiën tips delen om minder uit te hoeven geven, zodat mensen met minder geld te besteden hun situatie kunnen verbeteren.
Untold: The Race of the Century (dinsdag 06/09, Netflix) Documentairefilm waarin de bemanning van het jacht Australia II terugblikt op de aanloop naar de historische overwinning die geboekt werd op de America’s Cup in 1983.
Diary of a Gigolo (woensdag 07/09, Netflix) Mexicaanse mysterie-serie waarin het leven van een mannelijke escort begint te ontsporen als hij zich bemoeit met familiezaken en zijn belangrijkste regel breekt: nooit verliefd worden.
Hollyblood (woensdag 07/09, Netflix) Komische tienerfilm uit Spanje waarin een verlegen jongen zich voordoet als vampier, in de hoop zijn crush voor zich te winnen. Hij weet alleen niet dat er ook een echte vampier op de loer ligt.
Chef’s Table: Pizza (woensdag 07/09, Netflix) Spin-off van Chef’s Table waarin deze keer het bakken van pizza’s centraal staat: we zien hoe ze overal ter wereld met veel creativiteit en passie worden bereid door bejubelde chef-koks.
Indian Predator: The Diary of a Serial Killer (woensdag 07/09, Netflix) Documentaire waarin de zaak rond de moord op een journalist afgerond lijkt te zijn, totdat er een dagboek opduikt dat rept over nog 13 andere slachtoffers.
Entrapped (donderdag 08/09, Netflix) Derde seizoen van de IJslandse serie Trapped , maar met een andere naam. Rechercheur Andri Ólafsson raakt verwikkeld in een strijd tussen een motorbende en een lokale cult. Bekijk de trailer.
The Imperfects (donderdag 08/09, Netflix) Bovennatuurlijke coming-of-age-serie over drie tieners die monsterlijke bijwerkingen ondervinden na medische experimenten en op zoek gaan naar de verantwoordelijken. Bekijk de trailer.
Who Likes My Follower? (donderdag 08/09, Netflix) Spaanse realityserie waarin drie zeer succesvolle influencers elk een volger coachen bij het filteren van potentiële dates, in de hoop hun digitale likes te vervangen door echte liefde.
The Anthrax Attacks (donderdag 08/09, Netflix) Documentaire over de antrax-brieven die kort na de aanslagen op 11 september nog meer paniek zaaiden in Amerika. De FBI leidde het grote onderzoek naar de herkomst van de brieven.
 
Aangekochte films, specials en docu's (onder voorbehoud)...
American Underdog (vrijdag 02/09, Netflix) Biografische sportfilm gebaseerd op het boek van Kurt Warner (Zachery Levi) die van vakkenvuller uitgroeide tot een sterspeler in de Amerikaanse rugby-league.
Operation Ragnarok (zaterdag 03/09, Netflix) Zweedse horrorfilm waarin tijdens een incident een virus vrijkomt dat mensen in monsters verandert, waarna de bewoners van een stadje same nmoeten overleven.
Karosta: Life after the USSR (zaterdag 03/09, Netflix) Britse documentairefilm waarin door de bewoners een portret wordt geschetst van de voormalige militaire havenstad Karosta, na de val van de Sovjet-Unie.
Apollo 11 (zondag 04/09, Netflix) Documentairefilm die achter de schermen kijkt bij de historische maanlanding van de Apollo 11 in 1969, inclusief een aantal recent opgedoken videobeelden en geluidsopnamen.
 
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!