Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
25-08-2022
  •  
leestijd 5 minuten
  •  
56 keer bekeken
  •  
Dances with Wolves
Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Dit weekend...
Delhi Crime S02 (vrijdag 26/08, Netflix) Emmy-winnende politieserie uit India, gebaseerd op waargebeurde zaken: we zien ditmaal een reeks moorden waarbij mensen bewerkt werden met hamers en stalen pijpen. Bekijk de trailer.
Partner Track (vrijdag 26/08, Netflix) Dramaserie over een Koreaans-Amerikaanse vrouw (Arden Cho uit Teen Wolf ) die haar ambitie om het te maken als advocate moet combineren met een hectisch privéleven. Bekijk de trailer.
Ludik (vrijdag 26/08, Netflix) Zuid-Afrikaanse misdaadserie waarin Arnold Vosloo ( The Mummy ) een meubelmagneet speelt die ook diamanten smokkelt. Om een ontvoerd familielid te redden moet hij nu wapens gaan vervoeren.
Loving Adults (vrijdag 26/08, Netflix) Deense thrillerfilm van de makers van White Sands , over een vrouw (Sonja Richter) die vermoedt dat haar man een affaire heeft, maar weigert om door hem verlaten te worden. Lees de recensie.
Seoul Vibe (vrijdag 26/08, Netflix) Zuid-Koreaanse actiefilm die zich afspeelt voorafgaand aan de Olympische Spelen in 1988. Een team van chauffeurs en monteurs moet een illegale praktijken zien bloot te leggen. Lees de recensie.
Me Time (vrijdag 26/08, Netflix) Komische film over een brave huisvader (Kevin Hart) met een weekendje vrij. Hij besluit zijn tijd door te brengen met een oude vriend (Mark Wahlberg) die heel erg losbandig blijkt. Lees de recensie.
Drive Hard: The Maloof Way (vrijdag 26/08, Netflix) Amerikaanse realityserie over een familie die gek is op auto’s en stunts. Samen bouwen ze hun eigen motoren en halen ze achter het stuur een aantal gevaarlijke capriolen uit.
Hit: The First Case (zaterdag 27/08, Netflix) Misdaadfilm uit India over een briljante maar door demonen uit zijn verleden geplaagde detective die twee ontvoeringszaken onderzoekt, waarbij een van de slachtoffers zijn vriendin is.
 
Na het weekend...
I Am a Killer S03 (dinsdag 30/08, Netflix) Britse documentaireserie waarin verschillende mensen die veroordeeld werden voor moord voor de camera verschijnen. Ze vertellen in hun eigen woorden over de daden die ze pleegden.
Untold: Operation Flagrant Foul (dinsdag 30/08, Netflix) Documentaire over voormalig NBA-scheidsrechter Tim Donaghy, die vastzat voor het wedden op zijn eigen wedstrijden en nu terugkijkt op dit geruchtmakende schandaal.
Under Her Control (woensdag 31/08, Netflix) Spaanse thrillerfilm waarin een vrouw een ongebruikelijke deal sluit met haar charmante leidinggevende. Als ze begint te twijfelen en de deal af wil zeggen, lijkt het daarvoor al te laat.
Family Secrets (woensdag 31/08, Netflix) Tragikomische serie uit Polen waarin de trouwdag van een koppel rampzalig dreigt te verlopen, wanneer ze een web van geheimen en leugens rond hun beide families beginnen te ontrafelen.
I Came By (woensdag 31/08, Netflix) Britse thrillerfilm waarin een graffiti-artiest (George MacKay uit 1917 ) het huis van een gerespecteerde rechter (Hugh Bonneville) bekladt en daar stuit op zijn duistere geheim. Bekijk de trailer.
Club América vs Club América (woensdag 31/08, Netflix) Documentaireserie die duikt in het verleden, het heden en de toekomst van América, een van de meest succesvolle maar ook meest controversiële voetbalclubs uit Mexico.
Love in the Villa (donderdag 01/09, Netflix) Romantische komediefilm waarin een vrouw (Kat Graham uit The Vampire Diaries ) in Italië stuit op een knappe Britse man (Tom Hopper uit The Umbrella Academy ). Bekijk de trailer.
Detox (donderdag 01/09, Netflix) Romantische komedieserie uit Frankrijk over twee goede vriendinnen die beseffen dat ze moeten afkicken van het internet en een groot besluit nemen: dertig dagen lang geen computers en telefoons.
Vizinhos (donderdag 01/09, Netflix) Braziliaanse komedieserie waarin Walter vanuit de stad naar het platteland verhuist om na een zenuwinzinking tot rust te komen. Helaas maakt hij er al snel kennis met zijn zeer luidruchtige buren.
 
Aangekochte films, specials en docu's (onder voorbehoud)...
Blacklight (vrijdag 26/08, Netflix) Recente actiefilm met Liam Neeson als freelancer voor de FBI die stuit op schimmige praktijken binnen de federale overheid en besluit om deze eigenhandig een halt toe te roepen.
Ma (zondag 28/08, Netflix) Psychologische horrorfilm waarin een eenzame vrouw (Octavia Spencer) ingaat op het verzoek van een groep tieners om alcohol voor ze te kopen en zich vervolgens in hun levens nestelt.
Five Feet Apart (zondag 28/08, Netflix) Romantische dramafilm waarin een jonge vrouw door een aandoening van haar immuunsysteem altijd afstand moet houden, maar dan valt voor een mannelijke lotgenoot.
In Bruges (donderdag 01/09, Netflix) Zwartkomische misdaadfilm waarin twee Ierse huurmoordenaars (Colin Farrell en Brendan Gleeson) na een mislukte klus het bevel krijgen om zich schuil te houden in België.
Dances with Wolves (donderdag 01/09, Netflix) Winnaar van de Oscar voor de beste film (ten koste van Goodfellas ) waarin een Amerikaanse soldaat (Kevin Costner, tevens regie) zich in de 19e eeuw inlaat met de Sioux.
Rat Race (donderdag 01/09, Netflix) Komische film van de maker van Airplane! over een race naar een kluis met 2 miljoen dollar. De cast zien we komische acteurs als John Cleese, Rowan Atkinson en Whoopi Goldberg.
Sudden Death (donderdag 01/09, Netflix) Die Hard-kloon waarin Jean-Claude van Damme de onwetende mensen in een ijshockeystadion moet beschermen tegen een bommenleggende terrorist (Powers Boothe).
Bird on a Wire (donderdag 01/09, Netflix) Komische misdaadfilm waarin een vrouw (Goldie Hawn) wordt meegesleurd in chaos als ze stuit op een oude vlam (Mel Gibson) die ooit getuigde tegen een corrupte agent.
The Old Man & the Gun (donderdag 01/09, Netflix) Biografische misdaadfilm met de laatste hoofdrol van Robert Redford: hij speelt een bankrover die ook op zijn oude dag maar niet kan stoppen als beroepscrimineel.
The Gringo (donderdag 01/09, Netflix) Komische misdaadfilm waarin een zakenman (David Oyelowo) voor zijn werk naar Mexico wordt gestuurd, waar hij na een kidnapping verzeild raakt in criminele (drugs)praktijken.
 
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!