Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films op Netflix

  •  
05-08-2021
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Riverdale S05
Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Dit weekend...
Hit & Run (vrijdag 06/08, Netflix) Actiedrama van de makers van Fauda over een man (Lior Raz) wiens vrouw om het leven komt bij een vluchtmisdrijf. Hij gaat op onderzoek uit en stuit op schimmige praktijken. Bekijk de trailer.
Navarasa (vrijdag 06/08, Netflix) Uit India afkomstige anthologieserie bestaande uit negen losstaande verhalen waarin steeds een andere emotie centraal staat. Zo komen onder anderen compassie, moed, afschuw en angst aan bod.
Vivo (vrijdag 06/08, Netflix) Animatiefilm waarin het beertje Vivo (Lin-Manuel Miranda) namens zijn eigenaar een oude liefdesbrief bezorgt aan een collega-zangeres. Miranda schreef ook de liedjes voor de film. Lees de recensie.
The Swarm (vrijdag 06/08, Netflix) Franse thrillerfilm over een alleenstaande moeder die op het punt staat haar boerderij te verliezen en besluit sprinkhanen te kweken. Ze ontwikkelt een bijna verontrustende relatie met de insecten.
 
Na het weekend....
Shaman King (maandag 09/08, Netflix) Japanse animatieserie gebaseerd op een mangastrip. Yoh Asakura doet mee aan een wedstrijd die elke 500 jaar plaatsvindt, waarbij verschillende sjamanen strijden om de grote koning te worden.
Untold (dinsdag 10/08, Netflix) Documentaireserie van de makers van Wild Wild Country. In vijf wekelijkse afleveringen wordt tekens een onbekende kant van een beroemd verhaal uit de sportwereld toegelicht. Bekijk de trailer.
I Need Romance (dinsdag 10/08, Netflix) Romantische komedieserie uit Thailand over een vrouw die altijd werkt en niet meer in de liefde gelooft. Ze komt in contact met een oude vlam die haar weer opnieuw wil laten geloven.
Phil Wang: Philly Philly Wang Wang (dinsdag 10/08, Netflix) Eerste Netflix-special van de Brits-Maleisische komiek Phil Wang, opgenomen in Londen, die onder anderen grappen maakt over liefde, politiek en zijn afkomst.
The Kissing Booth 3 (woensdag 11/08, Netflix) Derde deel in de trilogie van romantische tienerfilms over Elle (Joey King), die voordat ze gaat studeren nog een zomer aan het strand doorbrengt met haar vrienden. Bekijk de trailer.
Bake Squad (woensdag 11/08, Netflix) Competitieve realityshow met deskundige bakkers die met vernieuwende ideeën een dessert zo episch mogelijk proberen te maken. Een van deze desserts wordt gekozen voor een speciale dag.
AlRawabi School for Girls (donderdag 12/08, Netflix) Tienerdrama dat afkomstig is uit Jordanië, over buitenbeentjes op een chique middelbare school voor meisjes. Ze bedenken een plan om een aantal pestkoppen terug te pakken.
Riverdale S05 (donderdag 12/08, Netflix) Mysterieus tienerdrama gebaseerd op de Archie Comics, over een vriendengroep die te maken krijgt met allerlei vaak duistere intriges. Het vijfde seizoen is wederom wekelijks te volgen.
Lokillo: Nothing’s the Same (donderdag 12/08, Netflix) Eerste Netflix-special van de uit Colombia afkomstig komiek Lokillo Florez. Hij praat over de manier waarop Latino’s zich aanpassen aan de huidige staat van de wereld.
Monster Hunter: Legends of the Guild (donderdag 12/08, Netflix) Animatiefilm naar de videogames van Capcom, over een jongen die een draak bevecht. Zaterdag verschijnt ook de live-action verfilming van de game op Netflix.
 
Aangekochts films, specials en docu's...
The Spy Who Dumped Me (maandag 09/08, Netflix) Komische actiefilm waarin Audrey (Mila Kunis) ontdekt dat haar ex-vriend een spion is, waarna ze samen met hartsvriendin Morgan (Kate McKinnon) betrokken raakt bij een complot.
Quam's Money (vrijdag 06/08, Netflix) Nigeriaanse actiekomedie die dient als een sequel op New Money. De nu schatrijke bodyguard Quam (Folarin 'Falz' Falana) komt voor grote problemen te staan als hij het slachtoffer wordt van fraude.
Jurassic World: Fallen Kingdom (dinsdag 10/08, Netflix) Sequel van J.A. Bayona (The Impossible) waarin Owen (Chris Pratt) en Claire (Bryce Dallas Howard) op het eiland de dinosaurussen moeten redden van een vulkaanuitbarsting.
Queen & Slim (dinsdag 10/08, Netflix) Romantische misdaadfilm waarin een jong koppel (Daniel Kaluuya en Jodie Tuner-Smith) zich genoodzaakt ziet op de vlucht te slaan, nadat ze uit zelfverdediging een racistische agent doodschieten.
La Diosa del Asfalto (woendag 11/09, Netflix) Mexicaanse dramafilm waarin de zangeres van een rockband terugkeert naar de achterbuurt waar ze ooit opgroeide, en daar geconfronteerd wordt met de geesten uit haar verre verleden.
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!