Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
21-07-2022
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
92 keer bekeken
  •  
Luizenmoeder - de film
Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Dit weekend...
The Gray Man (vrijdag 22/07, Netflix) Peperdure actiefilm van de regisseurs van Avengers: Endgame , waarin CIA-veteraan Ryan Gosling wordt opgejaagd door een oud-collega (Chris ‘Captain America’ Evans). Lees de recensie.
Blown Away S03 (vrijdag 22/07, Netflix) Competitieve realityshow uit Canada waarin een aantal glasblazers de strijd met elkaar aangaan. Tijdens het maken van hun kunstwerken kan een foute beweging alles helemaal ruïneren.
Alchemy of Souls (zaterdag 23/07, Netflix) Zuid-Koreaanse fantasyserie over een machtige tovenares die in het lichaam van een blinde vrouw zit. Op een dag ontmoet ze een man uit een prestigieuze familie die haar hulp nodig heeft.
 
Na het weekend...
Di4ries (dinsdag 26/07, Netflix) Italiaanse tienerserie over de bijna 13-jarige Pietro, die zich door zijn middelbareschooltijd heen navigeert, waarbij prille liefdes, plezier met vrienden en de strijd met rivalen een hele grote rol spelen.
Street Food: USA (dinsdag 26/07, Netflix) Documentaireserie over de (mensen achter de) lekkerste hapjes die gewoon op straat te koop zijn. Na edities over Azië en Latijns-Amerika is het ditmaal de beurt aan de Verenigde Staten.
Dream Home Makeover S03 (woensdag 27/07, Netflix) Realityshow waarin de architecten Shea en Syd McGee met hun bedrijf mensen helpen hun droom met betrekking tot een unieke verbouwing van hun huis te verwezenlijken.
Car Masters: Rust to Riches S04 (woensdag 27/07, Netflix) Realityserie over het personeel van Gotham Garage, die telkens auto’s en trucks renoveren om deze vervolgens in te ruilen en uiteindelijk zelf een bijzondere auto te bouwen.
Rebelde S02 (woensdag 27/07, Netflix) Mexicaanse coming-of-age-serie die zich afspeelt op een elite middelbare school. Een bekende vijand, het geheime genootschap de Loge, bedreigt de muzikale hoop van eerstejaarsleerlingen.
Pipa (woensdag 27/07, Netflix) Argentijnse misdaadfilm over een oud-agente die inmiddels naar een afgelegen stadje is verhuisd. Wanneer er op haar land een lijk wordt gevonden raakt ze toch opnieuw verwikkeld in een mysterie.
The Most Hated Man on the Internet (woensdag 27/07, Netflix) Documentaire over een vrouw wier foto’s belanden op een wraakporno-website. Haar moeder onderneemt een online kruistocht om de oprichter ervan te stoppen.
Luizenmoeder – De Film (donderdag 28/07, Netflix) Filmvervolg op de televisieserie over de perikelen op en rond basisschool De Klimop. Na het plotse wegvallen van directeur Anton moet juf Ank orde scheppen. Bekijk de trailer.
Keep Breathing (donderdag 28/07, Netflix) Thrillerserie over een vrouw (Melissa Barrera uit de recente Scream -film) die met een privévliegtuigje crasht in de Canadese wildernis en daar moet zien te overleven. Bekijk de trailer.
Another Self (donderdag 28/07, Netflix) Romantische dramaserie uit Turkije waarin drie vriendinnen in een badplaats arriveren, waar ze in contact komen met hun spirituele zelf en geconfronteerd worden met eerdere trauma’s.
A Cut Above (donderdag 28/07, Netflix) Komische film uit Brazilië over een toegewijde zoon zich ontpopt als de coolste kapper bij hem in de buurt, wanneer de lokale kapsalon van zijn moeder op het punt staat failliet te gaan.
 
Aangekochte films, specials en docu's (onder voorbehoud)...
Love Song (vrijdag 22/07, Netflix) Romantische tv-film van The Hallmark Channel, over een zanger en een singer-songwriter die samen een country-nummer willen maken en daarbij uiteraard ook voor elkaar vallen.
Thirteen Hours that Saved Britain (zaterdag 23/07, Netflix) Documentaire over de slag om Engeland op 15 september 1940. Experts ontleden de slag die allesbepalend is geweest voor de toekomst van het land.
Shania Twain: Not Just a Girl (dinsdag 26/07, Netflix) Documentaire over het leven en de carrière van singer-songwriter Shania Twain, bekend van hits als That Don't Impress Me Much en Man, I Feel Like a Woman.
Luizenmoeder – De Film (donderdag 28/07, Netflix) Filmvervolg op de serie over de perikelen rond basisschool De Klimop. Na het wegvallen van directeur Anton moet nu juf Ank orde scheppen. Bekijk de trailer.
 
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!