Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
09-06-2022
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
Ladies Only
Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Dit weekend...
Peaky Blinders S06 (vrijdag 10/06, Netflix) Slotseizoen van het historische drama, hoewel er ook nog een film volgt, over een misdaadfamilie in het oude Birmingham. Stephen Graham heeft dit seizoen een gastrol. Lees de recensie.
First Kill (vrijdag 10/06, Netflix) Bovennatuurlijk tienerdrama waarin een vampier (Sarah Catherine Hook) zich aangetrokken voelt tot de vampierjager (Imani Lewis) die ze voor haar familie dient te vermoorden. Bekijk de trailer.
Intimacy (vrijdag 10/06, Netflix) Spaanse dramaserie over een kettingreactie die in werking wordt gezet nadat een stiekem opgenomen seksvideo van een opkomende politica (Itziar Ituño) door iemand wordt uitgelekt. Bekijk de trailer.
Trees of Peace (vrijdag 10/06, Netflix) Dramafilm die zich afspeelt tijdens de genocide in Rwanda in de jaren negentig. Vier totaal verschillende vrouwen moeten zich noodgedwongen in dezelfde kelder verstoppen. Lees de recensie.
Sergio over de grens (vrijdag 10/06, Netflix) Belgische lifestyle-serie waarin topkok Sergio Herman verschillende beroemde gasten uit Nederland en België uitnodigt om samen met hem op een soort culinaire ontdekkingsreis te gaan.
Dirty Daddy: The Bob Saget Tribute (vrijdag 10/06, Netflix) Special waarin vrienden en familieleden van de overleden Bob Saget een eerbetoon brengen aan de komiek. Met onder meer Jim Carrey, Chris Rock en John Stamos.
Amy Schumer: Parental Advisory (zaterdag 11/06, Netflix) Komische special van Amy Schumer en een aantal van haar collega’s die volledig in het teken staat van het gezinsleven, met daarbij veel aandacht voor het ouderschap.
 
Na het weekend...
Pete Davidson: The Best Friends (maandag 13/06, Netflix) Special van Pete Davidson met zowel stand-up als muziek, waarbij de komiek ook verschillende vrienden, zoals bijvoorbeeld Machine Gun Kelly, op het podium uitnodigt.
Halftime (dinsdag 14/06, Netflix) Documentaire over het leven en de carrière van actrice en zangeres Jennifer Lopez, met onder meer een blik achter de schermen bij haar optreden met Shakira tijdens de Super Bowl. Bekijk de trailer.
Jane Fonda & Lily Tomlin: Ladies Night Live (dinsdag 14/06, Netflix) Special waarin een aantal vrouwelijke komieken het podium betreden. Het programma wordt gepresenteerd door Lily Tomlin en Jane Fonda ( Grace & Frankie ).
Maldivas (woensdag 15/06, Netflix) Braziliaanse dramaserie waarin een jonge vrouw naar een luxueus flatgebouw verhuist om een mysterie te onderzoeken. Daar maakt ze kennis met een stel excentrieke - en verdachte - bewoners.
Iron Chef: Quest for an Iron Legend (woensdag 15/06, Netflix) De realityshow Iron Chef keert weer terug met nieuwe afleveringen. In de kookwedstrijd strijden culinaire sterren voor een plekje in de finale en de titel Iron Legend.
God’s Favorite Idiot (woensdag 15/06, Netflix) Komische serie over een man (Ben Falcone) die door God gekozen lijkt te zijn. Melissa McCarthy (die getrouwd is met Falcone) is te zien als zijn collega / love interest. Bekijk de trailer.
Centauro (woensdag 15/06, Netflix) Spaanse misdaadfilm waarin een motorcoureur ziet dat de moeder van zijn kind een schuld heeft bij een kartel. Om deze schuld af te lossen zet hij als drugskoerier zijn leven en carrière op het spel.
Heart Parade (woensdag 15/06, Netflix) Komische film uit Polen over een carrièregerichte vrouw die naar Krakau reist om haar baan te redden. Ze ontmoet een charmante weduwnaar, diens jonge zoontje en hun trouwe viervoeter.
The Wrath of God (woensdag 15/06, Netflix) Argentijnse thrillerfilm waarin een vrouw het vermoeden heeft dat de dood van een naaste werd georkestreerd door een schrijver voor wie ze werkte. Ze vraagt een journalist om hulp.
Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet (woensdag 15/06, Netflix) Docu over de duistere kanten van het internet en de gevolgen ervan, met vijf verschillende verhalen over corruptie, geweld, moord en samenzweringen.
Love & Anarchy S02 (donderdag 16/06, Netflix) Zweedse werkplekkomedie over seksuele spanning tussen consultant Sofie (Ida Engvoll) en IT-er Max (Björn Mosten), die werkzaam zijn voor dezelfde uitgeverij. Bekijk de trailer.
Collision (donderdag 16/06, Netflix) Zuid-Afrikaanse dramafilm waarin een vrouw en haar echtgenoot – een corrupte zakenman – één noodlottige dag de tijd hebben om hun dochter te redden van een zeer gevaarlijke misdaadbaas.
Snoop Dogg’s F*cn Around Comedy Special (donderdag 16/06, Netflix) Komische special waarin Snoop Dogg, die eerder zijn komische kant liet zijn bij de Comedy Central Roasts, zijn favoriete stand-ups het podium laat betreden.
Sing, Dance, Act: Kabuki featuring Toma Ikuta (donderdag 16/06, Netflix) Documentaire uit Japan waarin het werk van Toma Ikuta centraal staat. Samen met een oude vriend oefent de acteur voor zijn eerste kabuki-theateroptreden.
 
Aangekochte films, specials en docu's (onder voorbehoud)...
Long Shot (maandag 13/06, Netflix) Romantische komediefilm waarin een minister (Charlize Theron) een gooi doet naar het presidentschap en een oude bekende (Seth Rogen) inhuurt als tekstschrijver.
#AnneFrank - Parallel Stories (vrijdag 10/05, Netflix) Documentaire waarin het verhaal van Anne Frank wordt verweven met verhalen van vijf Holocaust-overlevenden. Helen Mirren is te horen als vertelstem.
Kriegerin (zaterdag 11/06, Netflix) Duitse dramafilm over twee jonge vrouwen die zich om verschillende redenen inlaten met een neonazistische beweging en daarna steeds dichter naar elkaar toegroeien.
 
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!