Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
05-05-2022
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Workin Moms S06
Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Dit weekend...
Welcome to Eden (vrijdag 06/05, Netflix) Spaanse dramaserie over jongeren die door een nieuw drankmerk worden uitgenodigd om te feesten op een onbekend eiland, waar ze daarna plots niet meer weg kunnen. Bekijk de trailer.
The Sound of Magic (vrijdag 06/05, Netflix) Koreaanse dramaserie over een goochelaar die in een verlaten pretpark woont. Hij laat de problemen van een ontmoedigde tiener verdwijnen en weet haar toch weer nieuwe hoop te geven.
The Takedown (vrijdag 06/05, Netflix) Komische politiefilm over een detective (Omar Sy) die wordt gekoppeld aan een collega met wie hij niet veel gemeen lijkt te hebben. Afkomstig van de regisseur van Lupin. Lees de recensie.
Along for the Ride (vrijdag 06/05, Netflix) Romantische tienerfilm waarmee de scenariste van To All the Boys nu haar debuut maakt als regisseur. De mysterieuze Eli neemt Auden mee op zijn nachtelijke uitstapjes. Lees de recensie.
Thar (vrijdag 06/05, Netflix) Misdaadfilm uit India waarin een klein woestijnstadje wordt opgeschrikt door een moord en gruwelijke martelpraktijken door een vreemdeling, waarna een detective de kans ziet om zich te bewijzen.
Marmaduke (vrijdag 06/05, Netflix) Animatiefilm gebaseerd op de krantenstrip, met Pete Davidson ( SNL ) als de stem van de eigenzinnige Deense dog Marmaduke, die ditmaal moet zien te schitteren in zeer deftige hondenshow.
Baraki (zaterdag 07/05, Netflix) Komische serie uit België waarin de aanstaande vader Yvan zijn leven wil beteren. Een lokale drugsdealer, een agent, een ex-vriendin en een hysterische schoonmoeder maken dat echter heel lastig.
Christina P: Mom Genes (zondag 08/05, Netflix) Tweede Netflix-special van comédienne Christina Pazsitzky, beter bekend als Christina P, die de leuke en de minder leuke kanten van het ouderschap belicht door een Gen X-lens.
 
Na het weekend...
Workin’ Moms S06 (dinsdag 10/05, Netflix) Komische serie van en met Catherine Reitman (dochter van Ivan, zus van Jason) over een aantal vriendinnen die het ouderschap combineren met hun hectische carrières. Bekijk de trailer.
Brotherhood S02 (woensdag 11/05, Netflix) Braziliaanse misdaadserie waarin een advocate ontdekt dat haar vermiste broer opgesloten zit in een gevangenis, en daar zelfs is uitgegroeid tot de grote leider van een gevaarlijke bende.
42 Days of Darkness (woensdag 11/05, Netflix) Chileense misdaadserie die werd gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Te midden van een mediastorm en een politieonderzoek gaat een vrouw op zoek naar haar verdwenen zuster.
The Getaway King (woensdag 11/05, Netflix) Door ware feiten geïnspireerde misdaadfilm uit Polen, over een criminele volksheld die meermaals ontsnapte uit de gevangenis, maar nu vanwege zijn vriendin zijn leven wil beteren.
The Perfect Family (woensdag 11/05, Netflix) Spaanse komediefilm waarin de nette Lucia in eerste instantie nogal schrikt van de eclectische familie van de vriendin van haar zoon, die ineens een grote impact op haar leven heeft.
Our Father (woensdag 11/05, Netflix) Documentaire waarin een vrouw na een DNA-test meerdere halfbroers en -zussen blijkt te hebben. Ze stuit daarna op een schokkend complot rond donorsperma en een zeer populaire arts.
Savage Beauty (donderdag 12/05, Netflix) Zuid-Afrikaanse dramaserie over een vrouw met een tragisch verleden, die nu wraak wil nemen op een machtige familie met geheimen die een groot schoonheidsimperium in handen heeft.
 
Aangekochte films, specials en docu's (onder voorbehoud)...
Elon Musk: The Real Life Iron Man (zaterdag 07/05, Netflix) Documentaire uit 2016 over de miljardair die onlangs Twitter kocht. Met aandacht voor zijn nieuwe ideeën over transport, ruimtevaart en kunstmatige intelligentie.
You Will Not Have my Hate (zaterdag 07/05, Netflix) Franse documentaire over het verhaal van Antoine Leiris, die zijn vrouw verloor bij terroristische aanslagen in Parijs in 2015 en vervolgens alleen achterbleef met hun baby.
Leaving Africa (zaterdag 07/05, Netflix) Documentaire over twee goede vriendinnen (de Europese Riitta en de Afrikaanse Kata) die in Oeganda mensen voorlichting geven op het gebied van seksualiteit en gendergelijkheid.
Image of Victory (maandag 09/05, Netflix)  Israëlische dramafilm die zich afspeelt aan het einde van de jaren veertig: een Egyptische journalist raakt in tweestrijd als hij verslag moet doen van de inval van de kibboets Nitzamin.
 
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!