Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
21-04-2022
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Oprah + Viola
Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Dit weekend...
Hold Tight (vrijdag 22/04, Netflix) Poolse thrillerserie gebaseerd op een roman van Harlan Coben, waarin de verdwijning van een tiener zorgt voor onrust in een voorheen uiterst rustige buitenwijk van Warschau. Bekijk de trailer.
Heartstopper (vrijdag 22/04, Netflix) Britse coming-of-age-serie waarin de onverwachte vriendschap tussen de zachtaardige Charlie (Joe Locke) en de stoere Nick (Kit Connor) zelfs uitgroeit tot een romance. Lees de recensie.
Oprah + Viola: A Netflix Special Event (vrijdag 22/04, Netflix) Eenmalige special over de ontmoeting tussen Oprah Winfrey en Viola Davis. De presentator gaat met de Oscarwinnaar in gesprek over haar memoires Finding Me.
Selling Sunset S05 (vrijdag 22/04, Netflix) Realityshow over makelaars van de Oppenheim Group, die met behulp van hun vele connecties luxelevens verkopen aan de rijke elite in Los Angeles, waarbij er ook vaak drama ontstaat.
The Defeated (zaterdag 23/04, Netflix) Thrillerserie van een van de makers van The Bridge , over de oprichting van een politie-eenheid in het naoorlogse Berlijn. Met Duitse acteurs als Nina Hoss en Sebastian Koch. Bekijk de trailer.
 
Na het weekend...
David Spade: Nothing Personal (dinsdag 26/04, Netflix) Eerste Netflix-special van SNL -veteraan David Spade, die onder meer grappen maakt over vernederende doktersbezoekjes, clickbait-artikelen en die ene selfie die niet lukt.
Gasoline Alley (dinsdag 26/04, Netflix) Door Netflix aangekochte misdaadfilm met Bruce Willis en Luke Wilson als twee detectives die een van vier moorden verdachte tatoeëerder (Devon Sawa) helpen om zijn naam te zuiveren.
The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes (woensdag 27/04, Netflix) Docu over de dood van Hollywood-icoon en sekssymbool Marilyn Monroe, die op 36-jarige leeftijd overleed door een overdosis. Bekijk de trailer.
Silverton Siege (woensdag 27/04, Netflix) Zuid-Afrikaanse misdaadfilm die zich afspeelt in de jaren tachtig en draait om drie antiapartheidsstrijders die na een mislukte missie mensen in een bank in gijzeling nemen. Bekijk de trailer.
365 Days: This Day (woensdag 27/04, Netflix) Tweede deel in de Poolse-filmreeks die dient als een antwoord op Fifty Shades of Grey : de relatie tussen maffioso Massimo en zakenvrouw Laura stuit op wat problemen. Bekijk de trailer.
Bullsh*t The Gameshow (woensdag 27/04, Netflix) Spelshow waarin de deelnemers allerlei moeilijke quizvragen moeten beantwoorden, maar daarbij ook mogen liegen. Howie Mandel (jurylid bij America’s Got Talent ) is quizmaster.
The Seven Lives of Lea (donderdag 28/04, Netflix) Franse mystery-serie over een vrouw die een lijk vindt en wakker wordt in de jaren negentig. Ze verandert zeven keer van gedaante terwijl ze de moord probeert te voorkomen.
Bubble (donderdag 28/04, Netflix) Japanse animatiefilm die eerder dit jaar in première ging op het filmfestival van Berlijn. Een meisje bevindt zich in een door bubbels overspoeld Tokio, waar iets heel erg mis is met de zwaartekracht.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!