Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
07-04-2022
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
55 keer bekeken
  •  
Hard Cell
Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Dit weekend...
Dirty Lines (vrijdag 08/04, Netflix) Komische dramaserie van Pieter Bart Korthuis ( Penoza ) die zich afspeelt in het Amsterdam van de jaren tachtig en draait om een nieuw telecombedrijf dat gericht is op sekslijnen. Lees de recensie.
Elite S05 (vrijdag 08/04, Netflix) Spaanse dramaserie over de perikelen van de leerlingen op een exclusieve school genaamd Las Palmas, waarbij thema's als jaloezie, wraak en verraad wederom een grote rol spelen. Bekijk de trailer.
Green Eggs and Ham S02 (vrijdag 08/04, Netflix) Animatieserie gebaseerd op het boek van Dr. Seuss, over de belevenissen van tegenpolen Guy (Michael Douglas uit The Kominsky Method ) en Sam (Adam DeVine uit Workaholics ).
Metal Lords (vrijdag 08/04, Netflix) Komische tienerfilm van de bedenkers van Game of Thrones , over een stel buitenbeetjes die vastbesloten zijn om een metalband op te richten, en daarmee tevens een bandwedstrijd te winnen.
Dancing on Glass (vrijdag 08/04, Netflix) Spaanse dramafilm waarin een ballerina erg veel druk voelt als ze een nieuwe hoofdrol krijgt aangeboden. Samen met een bevriende danseres trekt ze zich terug in haar eigen wereldje.
The In Between (vrijdag 08/04, Netflix) Romantische tienerfilm met een hoofdrol voor Joey King uit The Kissing Booth. Ze speelt een jonge vrouw die denkt dat haar op overleden liefde nu signalen stuurt vanuit het hiernamaals.
Yaksha: Special Operations (vrijdag 08/04, Netflix) Koreaanse actiefilm over een officier van justitie die in zijn stad een onderzoek instelt naar een Black Ops-team en betrokken raakt bij een gevaarlijke oorlog tussen spionnen.
Tomorrow (zaterdag 09/04, Netflix) Koreaanse dramaserie over een jongen die per ongeluk half geest en half mens is geworden. Hij gaat werken voor een gezelschap uit de onderwereld en moet op aarde zelfmoorden voorkomen.
 
Na het weekend...
Hard Cell (dinsdag 12/04, Netflix) Mockumentary van de Britse comédienne Catherine Tate ( The Office ) over het leven in een vrouwengevangenis. Tate geeft in de serie ook zelf gestalte aan verschillende personages. Bekijk de trailer.
See for Me (dinsdag 12/04, Netflix) Canadese thrillerfilm waarin een blinde vrouw te maken krijgt met gewelddadige inbrekers. Haar lot ligt in handen van een legerveteraan die haar uit alle macht probeert te helpen middels een app.
Almost Happy S02 (woensdag 13/04, Netflix) Komische serie uit Argentinië over een radio-dj die zijn weg in het leven probeert te vinden, terwijl hij nog immer verliefd is op zijn ex-vrouw die ook de moeder is van zijn kinderen.
Smother-In-Law (woensdag 13/04, Netflix) Komische serie uit Brazilië over een vrouw die sinds de start van de pandemie bij haar stuntelige zoon en diens vriendin is gaan wonen. Met haar bemoeizucht haalt ze hun levens overhoop.
The Taming of the Shrewd (woensdag 13/04, Netflix) Romantische komediefilm uit Polen over een vrouw met liefdesverdriet die een nieuwe start wil maken. Haar broer koppelt haar aan een knappe man die haar land kan verkopen.
Our Great National Parks (woensdag 13/04, Netflix) Documentaireserie over de levens van de dieren die verblijven in de grootste natuurparken in de Verenigde Staten. Oud-president Barack Obama is te horen als de voice-over.
 
Aangekochte films, specials en docu's (onder voorbehoud)...
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!