Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
24-03-2022
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Welcome to Marwen
Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Dit weekend...
Bridgerton S02 (vrijdag 25/03, Netflix) Kostuumdrama geproduceerd door Shonda Rhimes ( Grey’s Anatomy ), waarin nu Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) zoekt naar een geschikte kandidaat om mee te trouwen. Lees de recensie.
800 Metros (vrijdag 25/03, Netflix) Documentaire over twee terroristische aanslagen die in 2017 gepleegd werden in Spanje, door jonge mensen uit de samenleving. De makers proberen te onderzoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren.
 
Na het weekend...
Thermae Romae Novae (maandag 28/03, Netflix) Japanse animatieserie gebaseerd op een mangastrip, waarin een badhuizenarchitect uit het oude Rome ineens opduikt in het moderne Japan en daar een aantal nieuwe ideeën opdoet.
Crush (dinsdag 29/03, Netflix) Thrillerfilm met Frank Grillo waarin een rijke vrijgezel die op een vrij afgelegen plek woont een band opbouwt met een charmante vreemdeling, waarna hun relatie een afschuwelijke wending neemt.
Johnny par Johnny (dinsdag 29/03, Netflix) Biografische documentaire uit Frankrijk over Johnny Hallyday. Met archiefbeelden en interviews wordt een intiem portret geschetst van het leven en de carrière van de legendarische rocker.
Mike Epps: Indiana Mike (dinsdag 29/03, Netflix) Stand-up special van de Amerikaanse komiek Mike Epps, die in zijn geboortestad Indianapolis onder meer grappen maakt over zijn tijd in het criminele circuit als drugsdealer.
All Hail (woensdag 30/03, Netflix) Komische film uit Argentinië over een weerman die een allesvernietigende hagelstorm niet kon voorspellen. Hij keert terug naar zijn geboorteplek en dat mondt uit in een reis van zelfontdekking.
Trust No One: The Hunt for the Crypto King (woensdag 30/03, Netflix) Documentaire over de plotselinge dood van de oprichter van een falende cryptovalutabeurs. De woedende investeerders denken dat er meer aan de hand is.
Diomedes (woensdag 30/03, Netflix) Documentaire over Diomedes Diaz, die vertelt hoe hij een van de grootste zangers in Colombia werd, maar zijn carrière vernietigd zag worden toen hij beschuldigd werd van de moord op een fan.
Uysallar (woensdag 30/03, Netflix) Excentrieke komedieserie uit Turkije over een architect die in een midlifecrisis belandt en een dubbelleven begint te leiden als punker. De mensen in zijn familie hebben ook zo hun eigen problemen.
L.A.’s Finest (donderdag 31/03, Netflix) Spin-off van de tweede Bad Boys -film, waarin Syd Burnett (Gabrielle Union) wordt overgeplaatst naar Los Angeles en een nieuwe partner (Jessica Alba) krijgt. Twee seizoenen. Lees de recensie.
Old Enough! (donderdag 31/03, Netflix) Populaire realityshow uit Japan waarin kinderen op pad worden gestuurd om voor het eerst klusjes te doen. Ze worden gevolgd met een verborgen camera en dat levert aandoenlijke momenten op.
Thirty-Nine (donderdag 31/03, Netflix) Romantische dramaserie uit Korea over drie goede vriendinnen die elkaar door dik en dun steunen. Vlak voor hun veertigste verjaardag delen ze samen problemen in het leven en in de liefde.
 
Aangekochte films, specials en docu's (onder voorbehoud)...
All the Mornings of the World (zaterdag 26/03, Netflix) Historische dramafilm over de Franse muzikant Marin Marais (Gérard Depardieu) die terugblikt op zijn relatie met een grote en enigmatische componist.
All or Nothing (zaterdag 26/03, Netflix) Britse dramafilm van Mike Leigh ( Vera Drake ) over de levens van mensen uit de arbeidersklasse in Londen. Timothy Spall is te zien als een geplaagde taxichauffeur.
Welcome to Marwen (dinsdag 29/03, Netflix) Waargebeurd drama van Robert Zemeckis ( Forrest Gump ) over een man (Steve Carell) die met een miniatuurdorpje een groot trauma probeert te verwerken.
The Rhythm Section (donderdag 31/03, Netflix) Actiethriller van Reed Morano ( The Handmaid's Tale ) waarin een vrouw (Blake Lively) wraak wil voor de dood van haar bij een vliegtuigcrash omgekomen familie.
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!