Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
23-03-2023
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
117 keer bekeken
  •  
Unstable
Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Foto credit: John P. Fleenor / Netflix
Dit weekend...
Who Were We Running From? (vrijdag 24/03, Netflix) Turkse misdaadserie waarin een moeder met een mysterieus verleden met haar dochter op de vlucht is. Het tweetal verblijft telkens in een ander hotel. Bekijk de trailer.
Chor Nikal Ke Bhaga (vrijdag 24/03, Netflix) Thrillerfilm uit India waarin een stewardess en haar vriend een partij diamanten moeten stelen om een oude schuld af te lossen. Hun plan verzandt in chaos door een vliegtuigkaping.
Love is Blind S04 (vrijdag 24/03, Netflix) Datingshow die wordt gepresenteerd door Nick en Vanessa Lachey. Bij wijze van experiment moeten de deelnemers zich eerst verloven en pas daarna mogen ze elkaar ook in het echt zien.
I Am Georgina S02 (vrijdag 24/03, Netflix) Documentaire over het leven van influencer (ze heeft bijna 50 miljoen volgers op Instagram) en model Georgina Rodriguez, die tevens een relatie heeft met voetballer Cristiano Ronaldo.
 
Na het weekend...
Mae Martin: SAP (dinsdag 28/03, Netflix) Stand-up-special van de uit Canada afkomstige maar in Londen gevestigde komiek Mae Martin. Martin is tevens op Netflix te zien in twee seizoenen van haar komedieserie Feel Good.
Unseen (woensdag 29/03, Netflix) Zuid-Afrikaanse misdaadserie over een schoonmaakster die de verdwijning van haar net uit de gevangenis vrijgelaten echtgenoot onderzoekt en dan stuit op een stel criminelen. Bekijk de trailer.
Wellmania (woensdag 29/03, Netflix) Komische serie uit Australië over een erg chaotische foodblogger (Celeste Barber) die door kan breken in Amerika maar daarvoor wel eerst wat gezonder moet gaan leven. Bekijk de trailer.
Emergency NYC (woensdag 29/03, Netflix) Documentaireserie over de werkzaamheden van de medische hulpdiensten in New York. De werknemers proberen hun enorm hectische baan te combineren met hun persoonlijke levens.
Unstable (donderdag 30/03, Netflix) Komedieserie over een excentriek genie (Rob Lowe) die mentaal in dreigt te storten. Zijn zoon (John Owen Lowe, de zoon van Rob) probeert hem er weer bovenop te helpen. Bekijk de trailer.
Riverdale S07 (donderdag 30/03, Netflix) Tienerdramaserie over de perikelen in Riverdale, waarbij de stad nu een tijdsprong terug naar 1955 heeft gemaakt. Laatste seizoen en weer wekelijks te zien op Netflix. Bekijk de trailer.
From Me to You (donderdag 30/03, Netflix) Romantische dramaserie uit Japan over een sombere vrouw die moeite heeft om erbij te horen. Ze wordt benaderd door een klasgenoot die haar leven een positieve wending geeft.
Big Mäck: Gangsters and Gold (donderdag 30/03, Netflix) Duitse documentaire over het leven van Donald Stellwag, die negen jaar onterecht vastzat en na zijn vrijlating opnieuw bij een opvallende strafzaak betrokken werd.
 
Aangekochte films, specials en docu's (onder voorbehoud)...
Luizenmoeder – De Film (dinsdag 28/03, Netflix) Filmvervolg op de televisieserie over de perikelen op en rond basisschool De Klimop. Na het plotse wegvallen van directeur Anton moet juf Ank orde scheppen. Bekijk de trailer.
Zee van tijd (donderdag 30/03, Netflix) Dramafilm over een koppel (Reinout Scholten van Aschat en Sallie Harmsen) dat na een tragedie voorgoed uit elkaar drijft, maar elkaar veertig jaar later weer tegenkomt. Bekijk de trailer.
 
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!