Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
17-03-2022
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
The Ice Road
Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Dit weekend...
Top Boy S02 (vrijdag 18/03, Netflix) Britse misdaadserie over twee drugsdealers in een wijk in het noorden van Londen, die plannen smeden om met investeerders uit te breiden maar ook op grotere problemen stuiten. Bekijk de trailer.
Windfall (vrijdag 18/03, Netflix) Eigenzinnige misdaadthriller van de scenarist van Se7en , over een vreemd psychologisch spelletje tussen een rijk stel (Jesse Plemons en Lily Collins) en een inbreker (Jason Segel). Lees de recensie.
Black Crab (vrijdag 18/03, Netflix) Post-apocalyptische oorlogsfilm uit Zweden, over zes soldaten (met Noomi Rapace uit de Millennium -films) die op een missie worden gestuurd in de inmiddels bevroren archipel. Bekijk de trailer.
Eternally Confused and Eager for Love (vrijdag 18/03, Netflix) Komische serie uit India over een onhandige twintiger die zoekt naar een vriendin en ondertussen begeleid (en misleid) wordt door een brutale denkbeeldige tovenaar.
Alessandro Cattelan: One Simple Question (vrijdag 18/03, Netflix) Praatprogramma uit Italië waarin Alessandro Cattelan in gesprek gaat met beroemde mensen, zoals ex-voetballer Robert Baggio en filmmaker Paolo Sorrentino.
Human Resources (vrijdag 18/03, Netflix) Spin-off van de animatieserie Big Mouth , waarin we de hormoonmonsters, lovebugs en alle andere vreemde wezens die pubers beïnvloeden weer aan het werk zien. Lees de recensie.
Standing Up (vrijdag 18/03, Netflix) Komische dramaserie uit Frankrijk over vier vrienden die allerlei baantjes aannemen terwijl ze door proberen te breken als stand-up comedians, en heel veel riskeren in hun jacht op (virale) roem.
Light the Night S03 (vrijdag 18/03, Netflix) Mysterieuze misdaadserie uit Taiwan over een aantal vrouwen die in de jaren tachtig werken in een ongure nachtclub in Taipei. Ze krijgen te maken met liefde, jaloezie en gebroken harten.
Cracow Monsters (vrijdag 18/03, Netflix) Horrorserie uit Polen over een jonge vrouw die zich aansluit bij een professor en zijn studenten, die paranormale activiteiten onderzoeken en gezamenlijk vechten tegen demonische monsters.
Young, Famous & African (vrijdag 18/03, Netflix) Zuid-Afrikaanse realityserie waarin een aantal rijke beroemdheden gevolgd worden. We zien hoe ze in Johannesburg werken, ontspannen, flirten en met elkaar ruziën. Lees de recensie.
Is It Cake? (vrijdag 18/03, Netflix) Spelshow waarin culinaire kunstenaars niet met chocola maar met cake replica’s moeten maken van voorwerpen als handtassen en naaimachines. De bakwedstrijd is gebaseerd op een bekende meme.
Without Saying Goodbye (vrijdag 18/03, Netflix) Romantische komediefilm uit Peru over een jonge en ambitieuze zakenman en een gepassioneerde backpacker die elkaar toevallig tegen het lijf lopen in de stad Cuzco. Lees de recensie.
Animal S02 (vrijdag 18/03, Netflix) Natuurserie over de meest indrukwekkende dieren op de aarde. We zien hoe deze beesten leren te (over)leven, waarbij zowel ontroerende als grappige momenten met de camera worden vastgelegd.
Twenty Five Twenty One (zaterdag 19/03, Netflix) Romantische dramaserie uit Korea over de relatie tussen een jonge schermster die grote dromen koestert en een enorm hardwerkende man die zijn leven weer opnieuw op wil bouwen.
Forecasting Love and Weather (zaterdag 19/03, Netflix) Romantische komedieserie uit Korea over een ijverige weervrouw en haar collega, voor wie de liefde al net zo moeilijk te voorspellen blijkt als de regen en zonneschijn.
 
Na het weekend...
In Good Hands (maandag 21/03, Netflix) Tragikomische film uit Turkije over een vrouw die te horen krijgt dat ze een terminale ziekte heeft, terwijl ze als alleenstaande moeder zorgt voor haar zoontje en een nieuwe man ontmoet.
Jeff Foxworthy: The Good Old Days (dinsdag 22/03, Netflix) In zijn Netflix-special blikt de uit het zuidelijke Georgia afkomstige komiek Jeff Foxworthy terug op zijn jongere jaren, met ook verhalen over de Blue Collar Comedy Tour.
The Principles of Pleasure (dinsdag 22/03, Netflix) Documentaireserie waarin de moderne wetenschap wordt losgelaten op de beleving van vrouwelijk genot tijdens seks, en tevens een aantal hardnekkige mythes worden ontkracht.
The Auschwitz Report (donderdag 24/03, Netflix) Waargebeurde dramafilm waarin twee Slowaakse joden in 1942 in een concentratiekamp belanden, maar twee jaar later weer weten te ontsnappen en richting de bergen vluchten.
Thirty-Nine (donderdag 24/03, Netflix) Romantische dramaserie uit Korea over drie goede vriendinnen die elkaar door dik en dun steunen. Vlak voor hun veertigste verjaardag delen ze samen problemen in het leven en in de liefde.
Love Like the Falling Petals (donderdag 24/03, Netflix) Japanse dramafilm over de relatie tussen een ambitieuze fotograaf en een energieke haarstylist. Hun toekomst lijkt veelbelovend maar een speling van het lot verandert alles.
 
Aangekochte films, specials en docu's (onder voorbehoud)...
Jumanji: Welcome to the Jungle (maandag 21/03, Netflix) Gemoderniseerde versie van de film met Robin Williams: het bordspel waarin de jungle tot leven komt is een magische videogame geworden.
The Ice Road (woensdag 23/03, Netflix) Avonturenfilm van de scenarist van Die Hard with a Vengeance , waarin een trucker (Liam Neeson) in Canada mijnwerkers moet redden. Lees de recensie.
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!