de Lagarde

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
02-03-2023
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
114 keer bekeken
  •  
Outlander S06
Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Foto credit: Sony Pictures
Dit weekend...
In the Name of God: A Holy Betrayal (vrijdag 03/03, Netflix) Vierdelige documentaire uit Korea over de duistere kant van blindelings geloven, aan de hand van waargebeurde verhalen over leiders die zeggen een profeet te zijn.
Love at First Kiss (vrijdag 03/03, Netflix) Romantische komediefilm uit Spanje waarin een man de toekomst blijkt te kunnen voorspellen en zo de liefde van zijn leven ziet. Dat is helaas wel de vriendin van zijn allerbeste vriend.
Next in Fashion S02 (vrijdag 03/03, Netflix) Competitieve realityshow met presentatoren Tan France ( Queer Eye ) en Alexa Chung. Ze zoeken naar de volgende grote modeontwerper, die tevens een flinke geldprijs kan winnen.
Chris Rock: Selective Outrage (zaterdag 04/03, Netflix) Primeur voor komiek Chris Rock: het optreden van zijn nieuwe stand-up-show is live te streamen. Europese kijkers zullen wel heel vroeg in de ochtend op moeten staan.
 
Na het weekend...
Outlander S06 (dinsdag 07/03, Netflix) Historische dramaserie over een verpleegster die na een tijdreis een romance beleeft met een Schotse vrijheidsstrijder en uiteindelijk samen met hem neerstrijkt in Amerika. Lees de recensie.
MH370: The Plane That Disappeared (woensdag 08/03, Netflix) Driedelige documentaire over vlucht 370 van Malaysia Airlines, met aan boord 239 passagiers, die in 2014 verdween en niet werd teruggevonden. Bekijk de trailer.
Faraway (woensdag 08/03, Netflix) Romantische komediefilm uit Duitsland, over een vrouw die een huis op een klein Kroatisch eiland erft en direct haar koffers pakt. Ze leert er van het leven te genieten en treft er een nieuwe liefde.
You S04B (donderdag 09/03, Netflix) Thrillerserie waarin moordenaar Joe (Penn Badgley) zich nu in Engeland bevindt en onder een andere naam lesgeeft op een school, waar nog een andere moordenaar actief is. Bekijk de trailer.
 
Aangekochte films, specials en docu's (onder voorbehoud)...
Bodies Bodies Bodies (woensdag 08/03, Netflix) Satirische horrorfilm waarin jongeren een onschuldig lijkend spelletje spelen, waarna de lijken zich opstapelen. Engelstalig regiedebuut van Halina Reijn ( Instinct ). Lees de recensie.
Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!