Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
16-02-2023
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
130 keer bekeken
  •  
Outer Banks S03
Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Foto credit: Jackson Lee Davis / Netflix
A Girl and an Astronaut (vrijdag 17/02, Netflix) Poolse scifi-serie over een astronaut die na dertig jaar vermist te zijn geweest terugkeert uit de ruimte. Mysterieus genoeg is hij in die tijd geen dag ouder geworden. Bekijk de trailer.
Community Squad (vrijdag 17/02, Netflix) Komische misdaadserie uit Argentinië, over een samengeraapte burgerwacht die is opgezet om het imago van de politie wat op te vijzelen. Ze komen in conflict met vreemde criminelen.
Braqueurs S02 (vrijdag 17/02, Netflix) Franse misdaadserie over de meesterdief Mehdi en zijn jonge metgezel Liana. Ze raken betrokken bij een dodelijke strijd tussen drugsdealers en moeten hun geliefden veilig zien te houden.
Unlocked (vrijdag 17/02, Netflix) Thrillerfilm uit Zuid-Korea over een vrouw wier leven op zijn kop wordt gezet wanneer haar verloren mobieltje in handen valt van een gevaarlijke man die het apparaat gebruikt om haar te volgen.
 
Na het weekend...
Making Im Westen Nichts Neues (maandag 20/02, Netflix) Documentaire waarin te zien is hoe de oorlogsfilm Im Westen Nichts Neues tot stand is gekomen. De film van Netflix werd onlangs genomineerd voor negen Oscars.
Tríada (woensdag 22/02, Netflix) Mexicaanse thrillerserie in de stijl van Orphan Black , over een forensisch expert die stuit op een dode vrouw die exact op haar lijkt en dan ontdekt dat ze nog een identieke zus heeft. Bekijk de trailer.
The Strays (woensdag 22/02, Netflix) Britse horrorfilm in de stijl van het werk van Jordan Peele, over een vrouw van kleur die in de voornamelijk witte buitenwijk waar ze woont overal twee vreemde figuren ziet. Bekijk de trailer.
Murdaugh Murders: A Southern Scandal (woensdag 22/02, Netflix) Documentaireserie over de ondergang van een machtige familie uit South Carolina, die wordt ingezet als tiener Mallory Beach door een ongeluk overlijdt.
Outer Banks S03 (donderdag 23/02, Netflix) Avonturenserie over een groep jongeren (The Pogues), die hun toevlucht hebben gezocht op een verlaten eiland, maar wederom verwikkeld raken in de jacht op goud. Bekijk de trailer.
Call Me Chihiro (donderdag 23/02, Netflix) Japanse dramafilm over een oud-sekswerker die nu in een klein kustplaatsje vanuit een kraam eten verkoopt en troost probeert te bieden aan de eenzame zielen die haar pad kruisen.
 
Aangekochte films, specials en docu's (onder voorbehoud)...
Strijder (dinsdag 21/02, Netflix) Nederlandse familiefilm waarin een van voetbal bezeten tiener (Maik Cillekens) door een verkeersongeluk verlamd raakt, maar desondanks weigert om zijn droom op te geven. Bekijk de trailer.
 
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!