Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
26-01-2023
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
67 keer bekeken
  •  
Girls5eva
Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Foto credit: Heidi Gutman / Peacock
Dit weekend...
The Snow Girl (vrijdag 27/01, Netflix) Spaanse misdaadserie over de verdwijning van een jong meisje tijdens een kerstviering. Een journaliste (Milena Smit uit The Girl in the Mirror ) bijt zich in de zaak vast. Lees de recensie.
Lockwood & Co. (vrijdag 27/01, Netflix) Bovennatuurlijke coming-of-age-serie waarin een jonge vrouw gaat werken bij een bedrijf dat op geesten jaagt. Afkomstig van de maker van de film van Attack the Block. Bekijk de trailer.
You People (vrijdag 27/01, Netflix) Komische film van Kenya Barris en Jonah Hill, waarin een ‘culture clash’ ontstaat als Ezra (Hill) kennismaakt met de ouders (Eddie Murphy en Nia Long) van zijn grote liefde. Lees de recensie.
Kings of Jo’Burg S02 (vrijdag 27/01, Netflix) Thrillerserie uit Zuid-Afrika over twee broers die de baas zijn in de onderwereld van Johannesburg. Een familievloek en een gecompliceerd web van verraad dreigt ze ten val te brengen.
 
Na het weekend...
Cunk on Earth (dinsdag 31/01, Netflix) Komische mockumentary met Diane Morgan ( After Life ) als een semi-journaliste die allerlei experts ondervraagt over belangrijke gebeurtenissen en de vooruitgang van de mensheid als geheel.
Pamela, a love story (dinsdag 31/01, Netflix) Documentaire over het leven en de carrière van Pamela Anderson, die door haar rol in Baywatch (en door het lekken van een sekstape) wereldwijd beroemd werd. Bekijk de trailer.
Gunther’s Millions (woensdag 01/02, Netflix) Documentaire over een hond die in de jaren negentig miljoenen geërfd zou hebben van een rijke vrouw. Haar excentrieke baas leidde een luxe leven en had een sekte-achtige aanhang.
Girls5eva (woensdag 01/02, Netflix) Muzikale komedie van de makers van Unbreakable Kimmy Schmidt , over een vergeten meidengroepje (met Sara Bareilles en Busy Philipps) dat een comeback wil maken. Bekijk de trailer.
I Will Be Your Bloom (woensdag 01/02, Netflix) Muzikale dramaserie uit Japan over een lerares die toezichthouder wordt van een studentenhuis. Daar woont een weinig succesvolle boyband die ze wil helpen door te breken.
Freeridge (donderdag 02/02, Netflix) Komische dramaserie die dient als spin-off van On My Block. Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken als een vreemde oude doos ineens onheil in hun levens lijkt te brengen.
 
Aangekochte films, specials en docu's (onder voorbehoud)...
Where the Crawdads Sing (zaterdag 28/01, Netflix) Dramafilm gebaseerd op het boek van Delia Owens, over een jonge vrouw die opgroeide in het moeras en beschuldigd wordt van de moord op een stadse jongen. Bekijk de trailer.
 
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!