Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
19-01-2023
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
231 keer bekeken
  •  
Narvik
Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels. banlieues
Foto credit: Eirik Linder Aspelund / Nordisk Film
Dit weekend...
Shahmaran (vrijdag 20/01, Netflix) Turkse fantasyserie over een vrouw die naar Adana reist en vervolgens stuit op een mysterieuze gemeenschap die haar komst ziet als de vervulling van een eeuwenoude profetie. Bekijk de trailer.
Fauda S04 (vrijdag 20/01, Netflix) Israëlisch actiedrama over een eenheid van de IDF (Israel Defence Forces). Bedenkers Lior Raz (die de hoofdrol speelt) en Avi Issacharoff waren zelf ooit werkzaam voor de IDF. Lees de recensie.
Represent (vrijdag 20/01, Netflix) Franse komedieserie over een lanterfanter uit de banlieues van Parijs die naar voren wordt geschoven als presidentskandidaat. Krijgt Frankrijk zijn eerste zwarte president? Lees de recensie.
Shanty Town (vrijdag 20/01, Netflix) Misdaadserie uit Nigeria waarin een stel courtisanes probeert te ontsnappen uit de greep van een gewetenloze gangsterbaas. Politieke corruptie en bloedbanden maken dit echter onmogelijk.
Jung_E (vrijdag 20/01, Netflix) Sciencefictionfilm uit Zuid-Korea van de maker van Train to Busan. In een door oorlog verwoeste toekomst wordt een comateuze militair omgebouwd tot de perfecte soldaat. Lees de recensie.
Mission Majnu (vrijdag 20/01, Netflix) Spionagefilm uit India waarin een man een missie aanneemt om met gevaar voor eigen leven als undercover een kernwapenprogramma in het hart van Pakistan aan het licht te brengen.
Bake Squad S02 (vrijdag 20/01, Netflix) Competitieve realityshow met deskundige bakkers die met vernieuwende ideeën een dessert zo episch mogelijk proberen te maken. Een van deze desserts wordt dan gekozen door de klant.
Bling Empire: New York (vrijdag 20/01, Netflix) Realityserie over de decadente levensstijl van Aziatische en Amerikaans-Aziatische plezierzoekers die in New York wonen. Ze gaan in de stad los met allerlei peperdure feesten.
Alchemy of Souls S02 (zaterdag 21/01, Netflix) Koreaanse fantasyserie over een machtige tovenares in het lichaam van een blinde vrouw. Ze ontmoet een man die uit een prestigieuze familie komt en haar hulp goed kan gebruiken.
 
Na het weekend...
Narvik (maandag 23/01, Netflix) Oorlogsfilm uit Noorwegen over de slag om Narvik: ruim 50.000 soldaten vochten in de lente van 1940 om het Duitse leger uit het strategisch gelegen kustplaatsje weg te krijgen. Bekijk de trailer.
Physical 101 (dinsdag 24/01, Netflix) Koreaanse realityshow waarin honderden deelnemers die in topconditie zijn het tegen elkaar opnemen en een serie erg zware fysieke beproevingen moeten doorstaan om de geldprijs te winnen.
Against the Ropes (woensdag 25/01, Netflix) Komische dramaserie uit Mexico waarin een vrouw die uit de gevangenis komt indruk wil maken op haar dochter, die fan is van worstelen, en als mysterieus personage de ring in stapt.
The Price of Family (woensdag 25/01, Netflix) Komediefilm uit Italië over twee ouders die al het contact met hun kinderen zijn verloren nadat deze naar de grote stad zijn verhuisd. Ze bedenken een list om met kerst te herenigen.
The Endless Night (woensdag 25/01, Netflix) Waargebeurde dramaserie uit Brazilië over een brand in een discotheek waarbij 242 mensen om het leven kwamen. De nabestaanden van de slachtoffers vechten voor gerechtigheid.
Love Never Lies Poland (woensdag 25/01, Netflix) Poolse realityserie waarin zes koppels worden onderwerpen aan een leugentest van EyeDetect. Hun leugens kosten hen geld, maar de waarheid levert geld en vertrouwen op.
The Interest of Love (donderdag 26/01, Netflix) Romantische dramaserie uit Korea waarin twee mannen en twee vrouwen die bij dezelfde bank werken zichzelf leren kennen als ze in een complexe romance verwikkeld raken.
 
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!