Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
12-01-2023
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
127 keer bekeken
  •  
That '90s Show
Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Foto credit: Patrick Wymore / Netflix
Dit weekend...
Sky Rojo S03 (vrijdag 13/01, Netflix) Spaanse thrillerserie van de bedenker van La Casa de Papel , over drie jonge prostituees die vier miljoen euro stelen van hun pooier en vervolgens samen op de vlucht slaan. Lees de recensie.
Trial by Fire (vrijdag 13/01, Netflix) Waargebeurde misdaadserie uit India over een koppel dat samen een trauma moet verwerken: stel verloor hun kinderen bij een brand in een bioscoop en wil gerechtigheid. Lees de recensie.
Dog Gone (vrijdag 13/01, Netflix) Dramafilm naar een waargebeurd verhaal over een vader (Rob Lowe) en zoon die in de bergen op zoek gaan naar hun weggelopen hond, die dringend zijn medicatie nodig heeft. Bekijk de trailer.
Too Close for Christmas (vrijdag 13/01, Netflix) Romantische komedie uit Canada over een vrouw die Kerstmis wil vieren met de nieuwe schoonfamilie van haar zus. Plots verschijnt de man die de breuk met haar ex veroorzaakte.
Break Point (vrijdag 13/01, Netflix) Documentaireserie van de makers van Drive to Survive , die zich nu richten op de tennissport. De documentaire kijkt mee met de tennissers die hopen te schitteren op de Grand Slam-toernooien.
Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij (vrijdag 13/01, Netflix) Documentaire over het uit de Achterhoek afkomstige zangduo dat doorbrak met Als het avond is. Als stel vertellen ze samen over hun relatie en hun succes. Lees de recensie.
Disconnect: The Wedding Planner (vrijdag 13/01, Netflix) Romantische komedefilm uit Zuid-Afrika, waarin een man in een race tegen de klok belandt als hij tijdens het plannen van een belangrijk trouwfeest wordt opgelicht.
 
Na het weekend...
Quartet (maandag 16/01, Netflix) Japanse serie waarin vier muzikanten na een toevallige ontmoeting besluiten om een kwartet te vormen en de winter door te brengen in een villa. Er is echter wel een geheim dat hen achtervolgt.
That ‘90s Show (donderdag 19/01, Netflix) Vervolg op That ‘70s Show (met gastrolletjes van de oude castleden) waarin Kitty en Red de dochter van Eric en Donna – en haar nieuwe vrienden – welkom heten. Bekijk de trailer.
Women at War (donderdag 19/01, Netflix) Dramaserie uit Frankrijk die zich afspeelt aan de start van de Eerste Wereldoorlog. De mannen vetrekken naar het front om te vechten, terwijl de vrouwen thuis kampen met de gevolgen.
Khallat+ (donderdag 19/01, Netflix) Komische anthologie-film uit het Midden-Oosten met meerdere verhalen, van dieven die een bruiloft verstoren tot een man die een geheim van een overleden vriend moet zien te beschermen.
Japanese Tales of the Macabre (donderdag 19/01, Netflix) Animatieserie van Junji Ito, die bekendstaat om zijn huiveringwekkende stripverhalen. Een aantal van deze angstaanjagende verhalen zijn nu ook bewerkt voor televisie.
 
Aangekochte films, specials en docu's (onder voorbehoud)...
Dreamland (vrijdag 13/01, Netflix) Avontuurlijke coming-of-age-film die zich afspeelt in Texas in de jaren dertig, over een jonge man (Finn Cole) die zich aangetrokken voelt tot een op de vlucht geslagen bankrover (Margot Robbie).
The Man on the Other Side (vrijdag 13/01, Netflix) Spionagethriller die zich afspeelt in Duitsland tijdens de Koude Oorlog, waarin een vrouw die werkt voor de West-Duitse regering ingepalmd wordt door een Oost-Duitse spion.
JFK (zondag 15/01, Netflix) Politieke thriller van Oliver Stone waarin officie van Justitie Jim Garrison (Kevin Costner) er heilig van overtuigd is dat er achter de moord op John F. Kennedy een grootschalige samenzwering schuilgaat.
Summit Fever (dinsdag 17/01, Netflix) Survival-film met onder meer Ryan Phillippe over een groep vrienden die een aantal gevaarlijke bergen willen beklimmen, maar daarna in de sneeuw moeten vechten om te overleven.
The Mustang (woensdag 18/01, Netflix) Dramafilm van de maker van Lady Chatterley's Lover , waarin een gevangene (Matthias Schoenaerts) via een rehabilitatie-programma een bijzondere band opbouwt met een wilde mustang.
 
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!