Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
05-01-2023
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
115 keer bekeken
  •  
Vikings: Valhalla S02
Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Foto credit: Netflix
Dit weekend...
The Pale Blue Eye (vrijdag 06/01, Netflix) Misdaadfilm over een detective (Christian Bale) in de 19 e eeuw, die tijdens het ontrafelen van een moordzaak hulp krijgt van een jonge Edgar Allan Poe (Harry Melling). Lees de recensie.
Rogue Agent (vrijdag 06/01, Netflix) Britse thrillerfilm over een kidnapper (James Norton) die zich jarenlang voordeed als een MI5-agent. Gemma Arterton speelt die vrouw die hem uiteindelijk ten val bracht. Lees de recensie.
Mumbai Mafia: Police vs The Underworld (vrijdag 06/01, Netflix) Documentaire over de onderwereld van Mumbai in de jaren negentig. Een misdaadbaas maakt de dienst uit, totdat de keiharde ‘encounter cops’ hun intrede doen.
Pressure Cooker (vrijdag 06/01, Netflix) Competitieve realityserie waarin elf chef-koks al hun culinaire vaardigheden en strategisch denkvermogen moeten gebruiken om een wedstrijd te winnen en 100.000 dollar bij te schrijven.
 
Na het weekend...
Trolley (maandag 09/01, Netflix) Politieke dramaserie uit Korea, waarin de vrouw van een parlementslid na een tragedie plots op de voorgrond moet treden en geconfronteerd wordt met grote geheimen en haar bewogen verleden.
The Hatchet Wielding Hitchhiker (dinsdag 10/01, Netflix) Documentaire over een nomade die vroeger een zorgeloos bestaan leidde, maar in een neerwaartse spiraal en in de gevangenis belandde nadat hij een ster werd op internet.
Ruido (woensdag 11/01, Netflix) Mexicaanse dramafilm over een moeder die zoekt naar haar verdwenen dochter. Ze komt terecht bij een hulpnetwerk, waar ze steun vindt bij andere vrouwen wier levens door geweld verwoest werden.
Sexify S02 (woensdag 11/01, Netflix) Komische serie uit Polen over een studente die weinig weet van seks. Ze ontwikkelt een app die een licht schijnt op de mysteries rond het vrouwelijk orgasme en ontdekt een hele nieuwe wereld.
Vikings: Valhalla S02 (donderdag 12/01, Netflix) Prequel op Vikings waarin verschillende nieuwe Noormannen centraal staan. Ze zijn op de vlucht geslagen en zien hun ambitie zwaar op de proef gesteld worden. Bekijk de trailer.
The Makanai: Cooking for the Maiko House (donderdag 12/01, Netflix) Twee hele goede vriendinnen willen graag maiko worden en verhuizen naar Kyoto. Ze wonen er samen onder een dak en besluiten hun dromen na te jagen.
Kung Fu Panda: The Dragon Knight S02 (donderdag 12/01, Netflix) Animatieserie die dient als vervolg op de films van Dreamworks. Panda Po (Jack Black) moet met een Britse beer (Rita Ora) een nieuwe dreiging stoppen.
 
Aangekochte films, specials en docu's (onder voorbehoud)...
The Twin (vrijdag 06/01, Netflix) Horrorfilm over een een vrouw (Teresa Palmer uit Lights Out ) die een van haar tweelingzoons verliest bij een auto-ongeluk en daarna in Finland een nieuwe start wil maken.
Jungleland (vrijdag 06/01, Netflix) Dramafilm over een fabriekswerker (Jack O'Connell) die als bokser naam maakt in het ondergrondse circuit. Zijn broer en manager (Charlie Hunnam) zorgt voor complicaties.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!