Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
30-11-2023
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
6875 keer bekeken
  •  
Pax Massilia

© Laurent Le Crabe / Netflix

Welke films en series komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels voor dit weekend en de komende week...

Dit weekend...

The Rookie (vrijdag 01/12, Netflix) Politieserie waarvoor Nathan Fillion herenigde met de maker van Castle. Fillion speelt een veertiger die op een dag besluit om zijn oude droom om agent te worden alsnog te verwezenlijken. Lees de recensie.

Sweet Home S02 (vrijdag 01/12, Netflix) Koreaanse horrorserie waarin mensen in monsters veranderen en terreur zaaien. Een gekwelde tiener en zijn buren moeten nu vechten voor hun leven terwijl ze ook hun menselijkheid proberen te behouden.

Welcome to Samdal-ri (zaterdag 02/12, Netflix) Romantische komedieserie uit Zuid-Korea over een uit de gratie geraakte fotografe die terugkeert naar geboorteplaats. Als ze een oude jeugdvriend tegenkomt wordt hun liefde opnieuw aangewakkerd.

Na het weekend...

Pax Massilia (woensdag 06/12, Netflix) Franse misdaadserie over een aantal agenten die vrij onorthodoxe methoden gebruiken om een gevaarlijke crimineel op te sporen en te voorkomen dat Marseille in een enorm bloedbad verandert. Bekijk de trailer.

Christmas as Usual (woensdag 06/12, Netflix) Romantische komediefilm waarin Thea haar grote liefde Jashan mee naar huis neemt om hun verloving te vieren. Zijn Indiase roots en haar Noorse tradities komen in botsing tijdens de chaotische kerstdagen.

Analog Squad (donderdag 07/12, Netflix) Thaise dramaserie over een man van middelbare leeftijd die ontdekt dat zijn vader, die hij al heel lang niet meer heeft gezien, ernstig ziek is. Hij stelt een nepfamilie samen om hem een laatste bezoek te brengen.

My Life with the Walter Boys (donderdag 07/12, Netflix) Coming-of-age-serie waarin de 15-jarige Jackie (Nikki Rodriguez) na de dood van haar ouders intrekt bij een familie op het platteland. Sarah Rafferty (Suits) speelt de moeder. Bekijk de trailer.

I Hate Christmas S02 (donderdag 07/12, Netflix) Romantische komedieserie uit Italië over een alleenstaande verpleegkundige die haar familie heeft wijsgemaakt dat ze een vriend heeft. Nu heeft ze 24 dagen tot kerst om er daadwerkelijk eentje te vinden.

NAGA (donderdag 07/12, Netflix) Saudi-Arabische thrillerfilm over een vrouw die na een geheim feestje strandt in de woestijn. Om veilig thuis te kunnen komen moet ze op haar weg allerlei obstakels overwinnen, inclusief een wraakzuchtige kameel.

The Archies (donderdag 07/12, Netflix) Door de Amerikaanse Archie Comics (bekend van Riverdale) geïnspireerde film die zich afspeelt in het India van de jaren zestig. Archie en zijn vrienden zien hoe ontwikkelaars een populair park willen afbreken.

World War II: From the Frontlines (donderdag 07/12, Netflix) Britse documentaireserie waarin kijkers terug worden gevoerd naar de Tweede Wereldoorlog. Oude archiefbeelden zijn met behulp van moderne technieken weer opnieuw gerestaureerd.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!