Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
31-08-2023
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
2288 keer bekeken
  •  
Virgin_River_n_S5_E7_00_34_47_06R

© Netflix

Welke films en series komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels voor dit weekend en de komende week...

Dit weekend...

Happy Ending (vrijdag 01/09, Netflix) Romantische komediefilm waarin een vrouw (Gaite Jansen) een pikant voorstel heeft voor haar vriend (Martijn Lakemeier): een keer een trio met de avontuurlijke Eve (Joy Delima). Lees de recensie.

A Day and a Half (vrijdag 01/09, Netflix) Zweedse thrillerfilm waarin een wanhopige man (Alexej Manvelov) in een poging om zijn dochter weer te kunnen zien zijn van hem vervreemde ex-vrouw en een politieagent ontvoert. Lees de recensie.

Disenchantment S05 (vrijdag 01/09, Netflix) Komische animatieserie van de makers van The Simpsons en Futurama, over een rebelse prinses (Abbi Jacobson) die met allerlei avonturen beleeft in een magisch koninkrijk/continent. Lees de recensie.

Friday Night Plan (vrijdag 01/09, Netflix) Bollywood-film waarin twee ruziënde broers hun gekibbel even op pauze zetten wanneer hun moeder op een zakenreis gaat en ze plots de kans krijgen om naar het coolste feest van het jaar te gaan.

Love Is Blind: After the Altar S04 (vrijdag 01/09, Netflix) Realityserie die kijkt hoe het er nu voorstaat met de deelnemers van het vorige seizoen van Love Is Blind, een tv-serie waarin deelnemers zich verloven zonder elkaar eerst te zien.

The Walking Dead S11 (zondag 03/09, Netflix) Laatste acht afleveringen (er zijn er dan in totaal 177 gemaakt) van de langlopende zombieserie, hoewel verschillende personages straks eigen spin-off-series zullen gaan krijgen. Lees hier meer.

Is She the Wolf? (zondag 03/09, Netflix) Japanse realityshow waarin mannen en vrouwen bij elkaar worden gezet om te gaan daten. Onder de vrouwen bevindt zich echter ten minste een ‘wolf’ die niet op eventuele avances in mag gaan.

Na het weekend...

6ixtynin9 The Series (woensdag 06/09, Netflix) Eigenzinnige misdaadserie uit Thailand, over een vrouw die nadat ze haar baan is kwijtgeraakt een mysterieus pakketje vindt op de stoep van haar appartement, waarna de intrige toeneemt.

Tahir’s House (woensdag 06/09, Netflix) Komische serie uit het Midden-Oosten, over een familie van ondernemers die samen moeten werken om hun mislukte viswinkel om te vormen tot een bloeiend bedrijf, iets wat niet echt gemakkelijk is.

Infamy (woensdag 06/09, Netflix) Muzikale dramaserie uit Polen over een 17-jarig meisje uit een gelovig gezin dat voor een moeilijke keuze staat: ze wil dolgraag hiphopartiest worden maar stuit daarbij op veel verzet van haar strenge ouders.

Reporting for Duty (woensdag 06/09, Netflix) Komische politieserie uit Brazilië, waarin de schuchtere nieuweling Suzano de leiding krijgt over wetshandhaving in een nieuw district. Hij moet zich bewijzen tegenover zijn onverschrokken team.

Scouts Honor (woensdag 06/09, Netflix) Documentairefilm over de jarenlange misstanden bij de Boy Scouts of America. Slachtoffers en experts praten over het stilzwijgen rond al het seksuele misbruik en de verstrekkende gevolgen daarvan.

Predators (woensdag 06/09, Netflix) Britse documentaireserie over de gevaarlijkste jagers in het dierenrijk, waaronder cheeta’s en ijsberen, die onder de zwaarste omstandigheden moeten zien te overleven. Tom Hardy is te horen als voice-over.

Liebes Kind (donderdag 7/09, Netflix) Duitse thrillerserie waarin een vrouw met haar twee kinderen jarenlang gevangen wordt gehouden. Als ze met haar dochtertje weet te ontsnappen diept het mysterie zich nog verder uit. Bekijk de trailer.

Top Boy S03 (donderdag 7/09, Netflix) Britse misdaadserie over twee oude vrienden die in Londen een drugs-imperium opbouwden, maar hun handel nu door zowel interne en externe bedreigingen op instorten zien staan. Bekijk de trailer.

Virgin River S05 (donderdag 7/09, Netflix) Romantische dramaserie waarin verpleegster Mel het drukke Los Angeles heeft verruild voor het afgelegen plaatsje Virgin River. De stadje wordt nu bedreigd door een vuurzee. Bekijk de trailer.

What If? (donderdag 7/09, Netflix) Romantische dramafilm uit de Filipijnen waarin twee pasgetrouwde muzikanten tijdens hun huwelijksreis op een eiland vast komen te zitten in een storm, waardoor hun relatie onder druk komt te staan.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!