Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
11-05-2023
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
2546 keer bekeken
  •  
Faithfully-Yours_st_7_jpg_sd-high

Welke films en series komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels voor dit weekend en de komende week...

Foto credit: Dutch FilmWorks

Dit weekend...

Black Knight (vrijdag 12/05, Netflix) Dystopische thrillerserie uit Zuid-Korea waarin het land een vervuilde woestenij is geworden. Een man gaat als een zogeheten ‘Black Knight’ de strijd aan met de machthebbers. Lees de recensie.

The Mother (vrijdag 12/05, Netflix) Actiefilm met Jennifer Lopez als een vrouw die ooit als huurmoordenaar werkte maar nu onder de radar in Alaska leeft. Ze moet terug in actie komen als haar dochter bedreigd wordt. Lees de recensie.

Mulligan (vrijdag 12/05, Netflix) Animatieserie van de makers van 30 Rock en Unbreakable Kimmy Schmidt, waarin onze planeet verwoest wordt door buitenaardse wezens. Een groep overlevenden bouwt alles opnieuw op. Lees de recensie.

Queer Eye S07 (vrijdag 12/05, Netflix) Feelgood-realityshow waarin de Fabulous Five, elk van de mannen heeft daarbij zijn eigen specialiteit, weer verschillende (ongelukkige) mensen helpen een positieve draai aan hun leven te geven.

Na het weekend...

Anna Nicole Smith: You Don’t Know Me (dinsdag 16/05, Netflix) Documentaire over het leven en de carrière van model, actrice en media-persoonlijkheid Anna Nicole Smith, die in 2007 op tragische wijze overleed na een overdosis.

Doctor Cha (woensdag 17/05, Netflix) Dramaserie uit Zuid-Korea over een huisvrouw die twintig jaar geleden haar beroep in de medische wereld vaarwel zei, maar nu weer terugkeert en daarbij opnieuw haar draai moet zien te vinden.

Rythm + Flow France S02 (woensdag 17/05, Netflix) Muzikale realityshow waarin gezocht wordt naar muzikale talenten binnen de hiphop. De deelnemers rappen, freestylen en battlen zich een weg naar een geldprijs van 100.000 euro.

Fanfik (woensdag 17/05, Netflix) Poolse coming-of-age-film uit het LGBTQ-subgenre, over twee middelbare scholieren die een intense band vormen terwijl ze hun ware zelf proberen te ontdekken en uit te dragen naar de buitenwereld.

Working: What We Do All Day (woensdag 17/05, Netflix) Documentaire die geproduceerd werd door Barack Obama, over hoe Amerikanen hun werk ervaren: voor sommigen is het enkel een financiële kwestie, voor anderen hun roeping.

McGregor Forever (woensdag 17/05, Netflix) Documentaire over de Ierse MMA-vechter Connor McGregor, die zich binnen de sport populair maakte door zijn kunsten in de ring en zijn beledigende grootspraak naar tegenstanders toe.

XO, Kitty (donderdag 18/05, Netflix) Coming-of-age-serie die dient als spin-off van de To All the Boys-films. Anna Cathcart keert terug als Lara Jean’s jongere zusje Kitty, die afreist naar haar vriendje in Zuid-Korea. Bekijk de trailer.

Aangekochte films, specials en docu's (onder voorbehoud)...

Mijn vader is een vliegtuig (vrijdag 12/05, Netflix) Dramafilm die regisseur Antoinette Beumer baseerde op haar gelijknamige roman, over de relatie tussen een vrouw (Elise Schaap) en haar psychologisch verwarde vader (Pierre Bokma).

Fantastic Mr. Fox (maandag 15/05, Netflix) Animatiefilm van Wes Anderson (The Grand Budapest Hotel) gebaseerd op het boek van Roald Dahl. De sluwe Mr. Fox (stem van George Clooney) krijgt het aan de stok met drie boze agrariërs.

A Love Song(maandag 15/05, Netflix) Dramafilm met hoofdrollen voor de ervaren karakteracteurs Dale Dickey en Wes Studi. Ze spelen twee jeugdvrienden die elkaar jaren niet gezien hebben maar nu hebben afgesproken bij een meertje.

Montana Story (maandag 15/05, Netflix) Drama over een van elkaar vervreemde broer (Owen Teague) en zus (Haley Lu Richardson) die terugkeren naar de ranch uit hun jeugd en daar geconfronteerd worden met hun familiegeschiedenis.

Faithfully Yours (woensdag 17/05, Netflix) Thrillerfilm met Bracha van Doesburgh en Elise Schaap als vrouwen die elkaar als alibi gebruiken om vreemd te gaan, maar in de problemen raken wanneer een van hen verdwijnt. Bekijk de trailer.

Trial by Fire (woensdag 17/05, Netflix) Waargebeurde dramafilm van Edward Zwick (Glory) waarin een man (Jack O'Connell) onterecht veroordeeld wordt voor het aansteken van de huisbrand waar zijn drie kinderen bij om het leven kwamen.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!