Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe films en series bij Netflix

  •  
20-04-2023
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
963 keer bekeken
  •  
The Nurse

Welke films en series komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels voor dit weekend en de komende week...

Foto credit: Tine Harden / Netflix

Dit weekend...

Rough Diamonds (vrijdag 21/04, Netflix) Belgische misdaadserie over een Joodse familie uit Antwerpen die geld verdient in de diamanthandel. Na een zelfmoord keert een verloren familielid terug uit Londen. Lees de recensie.

Welcome to Eden S02 (vrijdag 21/04, Netflix) Spaanse thrillerserie over jongeren die door een nieuw drankmerk worden uitgenodigd om te komen feesten op een onbekend eiland, waar echter schimmige zaken blijken te spelen.

Indian Matchmaking S03 (vrijdag 21/04, Netflix) Realityserie waarin matchmaker Sima Taparia klanten in Amerika en India helpt bij gearrangeerde huwelijken en laat zien hoe dit gebruik in de moderne tijd wordt toegepast.

Chokehold (vrijdag 21/04, Netflix) Thrillerfilm over een Turks koppel uit Istanboel dat na een schandaal een nieuw leven probeert op te bouwen aan de kust, maar daar al snel ontdekt dat de bevolking hen liever kwijt dan rijk is.

A Tourist’s Guide to Love (vrijdag 21/04, Netflix) Een Amerikaanse vrouw (Rachael Leigh Cook) reist voor werk naar Vietnam om te leren over het toerisme daar en beleeft er ook een romance met een reisleider. Bekijk de trailer.

One More Time (vrijdag 21/04, Netflix) Zweedse filmkomedie over een 40-jarige vrouw die wenst dat ze haar 18e verjaardag in 2002 opnieuw kan beleven. Haar wens komt uit, maar ze blijkt daarbij vast te zitten in een tijdlus.

Na het weekend...

The Light We Carry: Michelle Obama and Oprah Winfrey (dinsdag 25/04, Netflix) Korte special waarin Michelle Obama in gesprek gaat met Oprah Winfrey en daarbij tevens vertelt over de inspiratie voor haar tweede bestseller.

Workin’ Moms S07 (woensdag 26/04, Netflix) Komische serie uit Canada over een aantal moeders die hun carrière proberen te combineren met de zorg voor de kinderen. Het zevende seizoen is de laatste reeks. Bekijk de trailer.

Love After Music (woensdag 26/04, Netflix) Biografische dramaserie over het leven en de carrière van de gepassioneerde Argentijnse rockster Fito Páez, die gedurende de jaren tachtig groot werd als singer-songwriter en pianist.

The Good Bad Mother (woensdag 26/04, Netflix) Komische dramaserie uit Korea over een succesvolle advocaat die na een ongeluk het mentale vermogen van een kind heeft, waarna hij en zijn moeder hun relatie moeten herstellen.

Kiss Kiss (woensdag 26/04, Netflix) Poolse komediefilm over een hardnekkige versierder die denkt dat hij elke vrouw kan verleiden. Hij zet zijn zinnen op een koppige dame die van plan is te trouwen met de zoon van een politicus.

The Nurse (donderdag 27/04, Netflix) Deense miniserie gebaseerd op ware feiten, over een verpleegster die een connectie vermoedt tussen de drang naar aandacht van een collega en een reeks vreemde sterfgevallen. Bekijk de trailer.

Firefly Lane S02 (donderdag 27/04, Netflix) Laatste zeven afleveringen van de dramaserie over de levenslange band tussen BFF’s Kate en Tully, als volwassenen gespeeld door Sarah Chalke en Katherine Heigl. Bekijk de trailer.

Sweet Tooth S02 (donderdag 27/04, Netflix) Fantasyserie over een wereld waarin sommige mensen half dier zijn. Een jongetje dat half hert is slaat op de vlucht en gaat op avontuur met een mysterieuze eenling. Bekijk de trailer.

The Matchmaker (donderdag 27/04, Netflix) Mysterieuze dramaserie uit Saoedi-Arabië, over een kantoorklerk die valt voor een mooie stagiaire. Hij volgt haar naar een resort in de woestijn waar vreemde dingen gebeuren.

Aangekochte films, specials en docu's (onder voorbehoud)...

Never Back Down (maandag 24/04, Netflix) Coming-of-age-drama over de geplaagde tiener Jake (Sean Faris) die wordt verleid mee te doen aan ondergrondse knokpartijen. Amber Heard en Djimon Hounsou zijn te zien in bijrollen.

Fijn Weekend (donderdag 27/04, Netflix) Tragikomische romkom over een groep vrienden die in een Franse wijnstreek hun overleden gaan vriend eren, maar dan door de weduwe voor een grote verrassing worden zet. Bekijk de trailer.

The Invitation (donderdag 27/04, Netflix) Horrorfilm over een vrouw (Nathalie Emmanuel) die met de dood van haar moeder haar laatste nog levende familielid verliest, maar dan toch nog wat verre familie blijkt te hebben in Engeland.

Clemency (donderdag 27/04, Netflix) Bejubelde dramafilm met Alfre Woodard als gevangenisbewaarder die de executies van ter dood veroordeelden moet uitvoeren. Haar werk begint een steeds grotere psychologische tol te eisen.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!