Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
04-01-2024
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
3089 keer bekeken
  •  
GyeongseongCreature

© Netflix

Welke films en series komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels voor dit weekend en de komende week...

Dit weekend...

Gyeongseong Creature (vrijdag 05/01, Netflix) Zuid-Koreaanse horrorserie over een arme vrouw en een welgestelde man die in de kelder van een ziekenhuis stuiten op zeer schimmige praktijken. Het gaat om de laatste drie afleveringen in de reeks.

Good Grief (vrijdag 05/01, Netflix) Tragikomische film van en met Dan Levy. Hij speelt een man die na de plotselinge dood van zijn partner (Luke Evans) met twee goede vrienden (Ruth Negga en Himesh Patel) naar Parijs reist. Bekijk de trailer.

Na het weekend...

Di4ries (dinsdag 09/01, Netflix) Komische tienerserie uit Italië over de levens van een aantal scholieren die te maken krijgen met eerste liefdes, hechte vriendschappen en grote ruzies. Het gaat om het tweede deel van het tweede seizoen dat nu verschijnt.

Fermat’s Cuisine (dinsdag 09/01, Netflix) Japanse dramaserie waarin Gaku zich verloren voelt, maar er een nieuwe wereld voor hem opent als hij gaat werken in een restaurant. Het gaat om het tweede deel van het eerste seizoen dat nu verschijnt.

Pete Davidson: Turbo Fonzarelli (dinsdag 09/01, Netflix) Special van Pete Davidson, die ooit castlid was van Saturday Night Live. Hij praat onder meer over zijn vroegere crush op Leonardo DiCaprio en een verontrustend cadeau van een stalker.

The Trust: A Game of Greed (woensdag 10/01, Netflix) Competitieve realityserie waarin de deelnemers strijden om een kwartmiljoen dollar. Ze kunnen het geld eerlijk verdelen of ze kunnen elkaar wegspelen om zo een wat groter deel te verdienen.

Break Point S02 (woensdag 10/01, Netflix) Documentaireserie van de makers van Drive to Survive, die zich nu richten op de tennissport. Ook het tweede seizoen kijkt opnieuw mee met de tennissers die hopen te schitteren op de Grand Slam-toernooien.

Forst (donderdag 11/01, Netflix) Duistere misdaadserie van een scenarist van The Woods, waarin een detective en een journaliste een reeks moorden onderzoeken in het grauwe Tatra-gebergte op de grens tussen Polen en Slowakije. Bekijk de trailer.

Boy Swallows Universe (donderdag 11/01, Netflix) Australische miniserie die zich afspeelt in de jaren tachtig, over een jongen die op het rechte pad wil blijven maar telkens betrokken raakt bij schimmige activiteiten van zijn familie. Bekijk de trailer.

Champion (donderdag 11/01, Netflix) Muzikale dramaserie uit Engeland over een rapper die vrijkomt uit de gevangenis en klaar is voor een comeback. Maar ook zijn zus Vita treedt voor het voetlicht, waarna hun familieband op proef wordt gesteld.

Killer Soup (donderdag 11/01, Netflix) Tragikomische serie uit India over een vrouw die graag een restaurant wil openen. Wanneer haar echtgenoot wordt vermoord bedenkt ze een riskant plan: haar minnaar zal zich vanaf nu voordoen als haar man.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (1)

m.eldik97@upcmail.nl
m.eldik97@upcmail.nl5 jan. 2024 - 13:39

fijn dat jullie de series sturen ik heb netflix.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!