Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
21-12-2023
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
17651 keer bekeken
  •  
Dertigers

© Foske

Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels voor dit weekend en de komende week...

Nog lopende series dit weekend...

Maud & Babs S02 (vrijdag 22/12, NPO 1) Maud besluit dat Babs naar een tehuis moet. Juliette ontdekt dat Niels een bedrieger is en gooit hem eruit. Door het verdriet dat Juliette voelt komen zij en Maud nader tot elkaar. Laatste aflevering van het seizoen.

Carmen Curlers (vrijdag 22/12, NPO 2) Het is kerstavond. Tove woont met Finn bij haar zus en Axel is alleen. De kerstverkoop valt erg tegen, want in het buitenland is niemand echt bekend met de krulsets. In de fabriek dreigt ontslag voor de personeelsleden.

De Poli (zondag 24/12, NPO 3) Het is kerst op de poli. Roy maakt zich klaar voor een feestje en Brigitte verlangt naar een moment van rust. Esther houdt het piketdienstbed iets te lang bezet en dat vereist een consult met haar vader. Laatste aflevering in de reeks.

Films dit weekend...

Waar is Anne Frank (vrijdag 22/12, NPO 2) Animatiefilm die het dagboek van Anne Frank op een nieuwe manier interpreteert. We zien hoe Kitty, de denkbeeldige vriendin aan wie Anne zich in haar dagboek richtte, zich manifesteert in het hedendaagse Amsterdam.

Films na het weekend...

Dertigers: de kerstfilm (maandag 25/12, NPO 3) Film waarin de dertigers samenkomen om Kerstmis te vieren. Ze doen dat met een trip naar Lapland, waar ze de kans krijgen om de breuken die onderling zijn ontstaan alsnog te lijmen. Bekijk de trailer.

The Queen (dinsdag 26/12, NPO 2) Biografische dramafilm van Stephen Frears (Philomena) waarin koningin Elizabeth (een Oscarwinnende Helen Mirren) om moet gaan met de nasleep van de dood van Diana. Van de scenarist van The Crown.

Nieuwe series na het weekend...

Swanenburg S02 (maandag 25/12, NPO 1) Familiedrama waarin de familie Praal een schokkend bericht ontvangt, waardoor alles weer op scherp staat en hun geheim een einde maakt aan het vertrouwen in elkaar. Elke werkdag een aflevering. Bekijk de trailer.

Out of Touch (donderdag 28/12, NPO Plus) Tragikomische dramaserie uit Zweden over een briljante relatietherapeute die wanneer ze iemand met haar hand aanraakt een visioen krijgt van het toekomstige liefdesleven van die persoonBekijk de trailer.

Vera S12 (donderdag 28/12, NPO Plus) Britse misdaadserie met Brenda Blethyn als de door auteur Ann Cleeves (Shetland) bedachte detective Vera Stanhope, die opnieuw misdaden onderzoekt in het woeste landschap van Northumberland. Bekijk de trailer.

Nog lopende series na het weekend...

Pørni S03 (dinsdag 26/12, NPO 3) Sigrid wil niet meer naar school vanwege ruzie met haar vriendinnen en Pørni komt erachter dat ze wordt gepest via de app Jodel. Pørni besluit het probleem aan te kaarten op de ouderavond. Laatste twee afleveringen.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!