Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
09-11-2023
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
11163 keer bekeken
  •  
Carmen Curlers

© Tine Harden / DR

Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels voor dit weekend en de komende week...

Nieuwe series dit weekend...

Blackwater (zaterdag 11/11, NPO 2) Zweedse misdaadserie met Pernilla August en haar twee dochters, over een dubbele moord in de jaren zeventig die twintig jaar later nog steeds een schaduw werpt over de lokale gemeenschap. Lees de recensie.

Nog lopende series dit weekend...

Flikken Rotterdam S07 (vrijdag 10/11, NPO 1) De moord op een jongen leidt naar een moeder en een dochter die claimen nergens mee te maken te hebben. Het wordt duidelijk wie Hermine heeft vermoord en Gertie schakelt de hulp in van Stan.

Maud & Babs S02 (vrijdag 10/11, NPO 1) Babs lijkt, zeker dankzij de aanwezigheid van verzorger Gino, redelijk tevreden met haar nieuwe woning. De komst van Juliette zorgt voor complicaties, wanneer zij Babs terugbrengt naar haar oude huis.

The Walk-In (vrijdag 10/11, NPO 2) In de rechtszaal staat Robbie nu tegenover zijn oude vrienden van National Action. Om te zorgen voor een veroordeling zal hij zichzelf overtuigend neer moeten zetten als een bekeerd mens. Lees de recensie.

DNA S02 (zaterdag 11/11, NPO 3) Rolf krijgt bij het onderzoek hulp van zijn Franse collega Claire Bobin. Mario's zoektocht naar zijn zus leidt hem naar een bordeel in Kopenhagen. De mensensmokkelaars laten blijken dat ze Rolf in de gaten hebben.

De Poli (zondag 12/11, NPO 3) Tijdens zijn interview voor Arts Op Wielen gedraagt Harold zich anders dan normaal. Patty gaat door met daten maar is klaar met mannen die willen wandelen. Livestreams en badbevallingen blijken nu onmisbaar.

Films dit weekend...

Capharnaüm (vrijdag 10/11, NPO 2) Voor een Oscar genomineerd drama uit Libanon, over een jongen die zijn ouders voor het gerecht sleept: volgens hem hadden zij helemaal niet het recht om hem op deze wereld te zetten. Lees de recensie.

Teen Spirit (vrijdag 10/11, NPO 3) Eerste en tot nu toe enige regieklus van acteur Max Minghella (Nick in de serie The Handmaid's Tale), over een verlegen tiener (Elle Fanning) die de plek waar ze opgroeit wil ontvluchten om zangeres te worden.

Nieuwe series na het weekend...

Carmen Curlers (donderdag 16/11, NPO Plus) Deense dramaserie waarin een ondernemer (Morten Hee Anderson) en een kapper (Nicolai Jørgensen) zorgen voor een revolutie wanneer ze de elektrische krulspeld op de markt brengen. Bekijk de trailer.

Nog lopende series na het weekend...

The Flatshare (dinsdag 14/11, NPO 3) Tiffany en Leon spreken af op Valentijnsdag. Dan schrikt Leon van een artikel dat Tiffany schreef over Richie, dat zonder haar toestemming werd geplaatst. Hij besluit toch niet naar hun afspraak te gaan. Lees hier meer.

Oogappels S05 (woensdag 15/11, NPO 1) Gwen is overgekomen uit Amerika omdat Lodewijk erg hard achteruitgaat. Zij, Hansje en Erik waken bij zijn bed. Danny vertelt zijn moeder dat hij en Marcel samen naar Suriname willen gaan. Lees ons interview.

Santos (donderdag 16/11, NPO 3) Het geduld van Glenn wordt op de proef gesteld door zijn nieuwe collega's. Erveline heeft gezondheidsproblemen en probeert haar band met Yola aan te halen. Na lang aandringen helpt Glenn Jermaine met een klus. Lees ons interview.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!