de Lagarde

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
10-08-2023
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
5260 keer bekeken
  •  
Behind the Candelabra

© HBO

Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels voor dit weekend en de komende week...

Nog lopende series dit weekend...

Redemption (vrijdag 11/08, NPO 2) Na een emotionele confrontatie weet Colette zeker dat Stacey is vermoord, maar ze heeft bewijs nodig. Thuis lijkt het wat beter te gaan, totdat Liam een geheim deelt waardoor Colette van slag raakt.

Holding (zaterdag 12/08, NPO 2) Zonder nieuwe aanwijzingen zit er heel weinig vooruitgang in de zaak, totdat er iets wordt gevonden dat alles nog ingewikkelder maakt. PJ ontdekt een belangrijk stukje van de puzzel in zijn directe omgeving.

The Control Room (zaterdag 12/08, NPO 3) Gabe wordt door collega Anthony gechanteerd en tot nog meer criminele activiteiten gedwongen. Om uit zijn benarde situatie te geraken, moet hij de confrontatie met het verleden aangaan.

Films dit weekend...

Knielen op een bed violen (vrijdag 11/08, NPO 2) Dramafilm naar de roman van Jan Siebelink, over een man (Barry Atsma) die zichzelf steeds verder verliest in zijn geloof en de kloof tussen hem en zijn vrouw steeds groter ziet worden.

Behind the Candelabra (vrijdag 11/08, NPO 3) Tragikomische biopic van Steven Soderbergh (Full Circle) over de laatste jaren uit het leven van de kleurrijke pianist Liberace (Michael Douglas) en zijn relatie met Scott Thorson (Matt Damon).

Deux (zondag 13/08, NPO 2) Keuzefilm van zomergast - en kinderboekenschrijfster - Bibi Dumon Tak: in het Franse drama zijn twee oudere vrouwen al jarenlang stiekem geliefden, maar wordt hun relatie door een tragedie gecompliceerd.

Nieuwe series na het weekend...

Hotel Portofino S02 (donderdag 17/08, NPO Plus) Historische dramaserie die zich afspeelt in het Italië van de jaren twintig. De Britse Bella Ainsworth (Natascha McElhone) opent daar een luxe hotel voor vakantiegangers. Bekijk de trailer.

Nog lopende series na het weekend..

The Capture (maandag 14/08, NPO 2) Shaun wordt op de vlucht onderschept door een nieuwe speler in het complot. Rachel ontdekt dat er geknoeid wordt met CCTV-beelden, maar vervolgens wordt ze zelf buiten spel gezet. Lees de recensie.

Sort Of S02 (dinsdag 15/08, NPO 3) Bessy zorgt voor spanning tussen haar en Sabi, die daarna besluit om haar berichtjes te negeren. Ze werken met man en macht toe naar de opening van de dansclub, maar dan belt Aqsa met heel heftig nieuws.

Exit S03 (donderdag 17/08, NPO 3) De vier mannen zetten hun wilde activiteiten door in Sint Tropez. Henrik ontdekt daarbij wel dat hij de echte wereld niet voor altijd kan ontvluchten. Agent Hartmann vertelt aan Celine dat William nog leeft.

Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!