Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
27-04-2023
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
1476 keer bekeken
  •  
DeHeld

Foto credit: Millstreet Films / Dutch FilmWorks / VPRO

Nog lopende series dit weekend...

Flikken Maastricht S17 (vrijdag 28/04, NPO 1) Romeo worstelt met een bezorgdienst en Marion heeft het zwaar als ze meerdere doden voor haar kiezen krijgt, waaronder een kind. Ze doet echter alsof er niets aan de hand is.

Intruder (vrijdag 28/04, NPO 2) Sam worstelt met zijn geweten en zakt steeds dieper weg en Rebecca realiseert zich dat ze iets met Angela zullen moeten doen. Bailey belandt op haar werk op een zijspoor. Slot van de serie.

Bloodlands S02 (zaterdag 29/04, NPO 2) Tom moet heel snel handelen om het goud en het belastend bewijsmateriaal veilig te stellen, maar Olivia – die een gevaarlijk spel speelt met Savage - zit hem dwars. Slot van de serie.

Those Who Kill S04 (zaterdag 29/04, NPO 3) Louise is verhuisd naar Aarhus en wordt door Frederik bij een nieuwe zaak betrokken. Een vrouw met een verstandelijke beperking is dood aangetroffen en mogelijk vermoord.

Arcadia (zondag 30/04, NPO 3) Hanna brengt zichzelf en de familie in grote problemen en alle hoop rust nu op Alex. Regulator Simons gaat zelf zijn boekje te buiten en zijn relatie met de familie wordt alsmaar persoonlijker.

Films dit weekend...

De Held (vrijdag 28/04, NPO 3) Boekverfilming van regisseur Menno Meyjes (Het Diner) waarin Sara (Monic Hendrickx) betrokken raakt bij een aantal gewelddadige incidenten en het verleden van haar vader moet ontrafelen.

Nog lopende series na het weekend...

Cheaters (dinsdag 02/05, NPO 3) Fola zoekt steun bij Josh na een ontmoeting met haar ex. Na haar reünie neemt Esther een besluit over haar relatie met Josh. Josh moet koken op de 80ste verjaardag van zijn opa. Lees de recensie.

Dag & Nacht (woensdag 03/05, NPO 1) Tijdens werkoverleg wordt verpleegster Trui beschuldigd van nalatigheid. Ella is verbijsterd wanneer ze hoort dat haar grote steunpilaar Milad vertrekt naar een privékliniek. Lees ons interview.

Cast (donderdag 04/05, NPO 3) Achtste en laatste aflevering in de komische reeks, met als titel Covid19 - The Musical. In de finale stapt Louis tot grote schrik van de vaste medewerkers van het castingbureau binnen met een verrassing.

Films na het weekend…

Meskina (maandag 01/05, NPO 3) Romantische komediefilm met Maryam Hassouni als de 30-jarige Leyla, die geen echtgenoot/gezin heeft en daarom volgens haar directe omgeving hoognodig aan de man moet. Lees hier meer.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!