Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
01-07-2021
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Twin
Welke nieuwe en nog lopende series zijn dit weekend en daarna te zien bij NPO? Een overzicht van de titels.
Nog lopende series dit weekend:
The Bay S02 (vrijdag 02/07, NPO 2) Na een nieuwe aanwijzing ontdekt Lisa een geheim waardoor het onderzoek een andere richting in gaat, terwijl Manning een kostbare fout maakt. Vijfde van de zes afleveringen.
Detective HIP (vrijdag 02/07, NPO 3) Een op het strand aangespoelde man lijkt te zijn vermoord, maar als een mogelijke dader bekent vermoedt Morgane dat er toch iets niet klopt. Laatste twee van de acht afleveringen.
Tell Me Who I Am (vrijdag 02/07, NPO 2) Amelia wordt naar Griekenland gestuurd waar ze aan moet pappen met een zwaar beveiligde nazi. Ze ontmoet vervolgens een oude bekende. Laatste twee van de acht afleveringen.
Huss (zaterdag 03/07, NPO 3) Nadat een collega is aangevallen, gaat Katarina zelf op zoek naar de waarheid. Dan wordt er nog een andere collega aangereden waarbij de dader wegkomt. Laatste van de vijf afleveringen.
Vera S10 (zaterdag 03/07, NPO 2) Vera en haar team onderzoeken de dood van de 27-jarige Luke Sumner. Een jaren geleden gepleegde inbraak lijkt een belangrijke aanwijzing te zijn. Derde van de vier afleveringen.
Line of Duty S06 (zondag 04/07, NPO 2) Het team van AC-12 vindt een verband tussen de moord op Gail Vella en een eerdere moord, maar heeft daarna toestemming van hogerhand nodig. Vijfde van de zeven afleveringen.
The Singapore Grip (zondag 04/07, NPO 2) Walter krijgt de opdracht om de rubbervoorraad te vernietigen, terwijl Matthew en Vera in een hopeloze race tegen de klok belanden. Vijfde van de zes afleveringen.
 
Films dit weekend....
The Wife (zaterdag 03/07, NPO 2) Een bejubelde schrijver (Jonathan Pryce) mag een Nobelprijs in ontvangst komen nemen, maar is zijn vrouw (Glenn Close) niet stiekem het geheim achter zijn succes? Lees de recensie.
Bloed, Zweet en Tranen (zondag 04/07, NPO 3) Biografische dramafilm over het leven van de in 2004 overleden volkszanger André Hazes. Martijn Fischer, die hem al ooit speelde in een musical, kreeg een Gouden Kalf.
 
Nieuw na het weekend...
Twin (maandag 05/07, NPO 3) Zweeds misdaaddrama waarin een man (Kristofer Hivju) de identiteit van zijn overleden tweelingbroer aanneemt om diens vrouw, die hem per ongeluk doodde, te beschermen. Bekijk de trailer.
The Drowning (maandag 05/07, NPO 2) Misdaaddrama over een getraumatiseerde moeder die ooit haar zoontje verloor tijdens een picknick aan het water. Tien jaar later denkt ze dat ze hem ergens gezien heeft. Bekijk de trailer.
De Slet van 6 VWO S04 (maandag 05/07, NPO 3) Tienerdrama waarin een jonge vrouw zo haar vraagtekens zet bij de zelfmoord van een erg populaire leeftijdsgenoot die het slachtoffer lijkt te zijn van slutshaming. Lees hier meer.
 
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!