Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
22-12-2022
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
The Queen
Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Nieuwe series de komende dagen...
Margrete: Queen of the North (zondag 25/12, NPO 2) Duurste Deense speelfilm ooit, die wordt uitgezonden als driedelige serie. Koningin Margrete (Trine Dyrholm) probeert in 1402 haar positie te versterken. Bekijk de trailer.
Sisi S02 (maandag 26/12, NPO 2) Historische drama over de liefde tussen hertogin Elisabeth (Dominique Devenport) en keizer Franz (Jannik Schümann), die nu samen een zoon hebben. Elke dag te zien op NPO 2. Bekijk de trailer.
Trappers (maandag 26/12, NPO 2) Komische dramaserie die zich afspeelt in Amsterdam en draait om een stel fietskoeriers die opereren vanuit een groot antikraakpand. Ze maken ruzie maar zijn een hechte familie. Lees hier meer.
 
Nog lopende series dit weekend...
Sisi (vrijdag 23/12, NPO 2) Herhaling van het eerste seizoen van het historische drama over de levensloop van keizerin Elisabeth in Beieren, beter bekend als Sisi. Het tweede seizoen is vanaf komende maandag dagelijks te zien bij de NPO.
Helsinki Syndrome (zaterdag 24/12, NPO 3) De politie dreigt opnieuw in te grijpen, terwijl Jarmo probeert om meer tijd te winnen voor onderhandelingen. Ondertussen neemt Hanna een erg riskant besluit. Laatste twee afleveringen.
Bestseller Boy (zondag 25/12, NPO 3) Momo's boek staat hoog op de bestsellerlijst, maar hij heeft nog geen royalty’s ontvangen. Eerst moeten de drukkosten, die zijn ontstaan door zijn schuld, terugverdiend worden. Lees ons interview.
 
Films dit weekend...
The Queen (zaterdag 24/12, NPO 2) Biografische dramafilm van de scenarist van The Crown en de regisseur van A Very English Scandal , waarin we koningin Elizabeth (een Oscarwinnende Helen Mirren) volgen na de tragische dood van Diana.
 
Films en lopende series na het weekend...
The Farewell (donderdag 29/12, NPO 2) Tragikomische film over een familie die besluit om de oma niet te vertellen dat ze terminaal ziek is. Ze organiseren ze een afscheid onder het mom van een trouwfeest. Bekijk de trailer.
The Chosen (donderdag 29/12, NPO Start) Eerste langlopende tv-serie over het leven van Jezus van Nazareth (Jonathan Roumie) die als prediker in Galilea een groep volgers opbouwt. Alleen nog online te volgen. Lees de recensie.
 
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!