Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
15-12-2022
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
De Heineken Ontvoering
In verband met het schaatsen zijn de laatste afleveringen van Helsinki Syndrome een week uitgesteld.
Foto credit: A-Film
Nog lopende series dit weekend...
Our House (vrijdag 16/12, NPO 2) Fi komt erachter wie Tony werkelijk is. Hij dreigt haar kinderen iets aan te doen als ze naar de politie stapt, maar ze besluit de confrontatie met hem aan te gaan. Finale van de serie. Lees de recensie.
Sisi (vrijdag 16/12, NPO 2) Herhaling van het eerste seizoen van het historische drama over de levensloop van keizerin Elisabeth in Beieren, beter bekend als Sisi. Het tweede seizoen start op 26 december bij de NPO. Lees de recensie.
Karen Pirie (zaterdag 17/12, NPO 2) Karen ontdekt waarom de studenten al die tijd hebben gelogen. Een nieuw spoor leidt haar naar een onverwachte dader, maar de boel loopt ondertussen wel verder uit de hand. Finale van de serie.
Bestseller Boy (zondag 18/12, NPO 3) Momo kampt nog steeds met liefdesverdriet nu Evelien bij hem weg is. Hij probeert haar daarom helemaal uit zijn hoofd te zetten door met een ander meisje het bed in te duiken. Lees ons interview.
 
Eenmalige specials en lopende series na het weekend...
Kerstappels (donderdag 22/12, NPO 1) Kerstspecial van Oogappels , waar momenteel ook al een vijfde seizoen van in de maak is, waarin de ouders en kinderen allemaal op hun eigen manier het kerstfeest vieren. Bekijk de trailer.
The Chosen (donderdag 22/12, NPO Start) Eerste langlopende tv-serie over het leven van Jezus van Nazareth (Jonathan Roumie) die als prediker in Galilea een groep volgers opbouwt. Alleen nog online te volgen. Lees de recensie.
 
Films dit weekend...
De Heineken Ontvoering (vrijdag 16/12, NPO 3) Misdaadfilm over de ontvoering van Freddy Heineken (Rutger Hauer): de biermagnaat zit wekenlang vastgeketend terwijl de kidnappers het losgeld proberen te innen.
J. Kessels (zaterdag 17/12, NPO 3) Komische roadmovie waarin een auteur (Fedja van Huêt) een boek wil schrijven over de excentrieke Kessels (Frank Lammers) en samen met hem naar de Duitse stad Hamburg afreist.
 
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!