Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe films en series bij de NPO

  •  
16-12-2021
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Wind River
Welke series en films zijn dit weekend te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Nog lopende series dit weekend...
Guilt (vrijdag 17/12, NPO 2) Max en Jake zijn inmiddels niet meer de enigen met een dubbele agenda: Walters buurvrouw Sheila smeedt eigen plannen en zowel Angie als Tina is niet wie ze claimt te zijn. Laatste twee van de vier afleveringen.
Vigil (zaterdag 18/12, NPO 2) Amy krijgt het steeds moeilijker een boord en weet niet meer wie ze kan vertrouwen. Kirsten denkt dat de moorden op Craig en Jade geen losstaande zaken zijn en duikt in de geheimen van de Schotse politiek.
 
Films dit weekend...
Bride Flight (vrijdag 17/12, NPO 3) Historisch drama met onder meer Undercover -actrices Anna Drijver en Elise Schaap. De film draait om drie jonge bruiden die elkaar ontmoeten tijdens een vlucht van Londen naar Nieuw-Zeeland.
Claire Darling (zaterdag 18/12, NPO 2) Frans drama waarin Catherine Deneuve te zien is met haar eigen dochter Chiara Mastroianni. De film volgt een vrouw die haar hele hebben en houwen wil gaan verkopen. Lees de recensie.
Wind River (zaterdag 18/12, NPO 3) Misdaadfilm van de schrijver van Sicaro , waarin een tracker (Jeremy Renner uit Hawkeye ) en een FBI-agente (Elizabeth Olsen uit WandaVision ) een moord op een indianenreservaat onderzoeken.
 
Nieuwe series na het weekend...
Dexter: New Blood (maandag 20/12, NPO Plus) Nieuwe afleveringen van Dexter , die het zonnige Miami heeft verruild voor het besneeuwd dorpje Iron Lake. Vanaf 3 januari tevens wekelijks te zien op televisie. Bekijk de trailer.
The Spectacular (donderdag 23/12, NPO Plus) Nederlands-Ierse misdaadserie waarin een IRA-cel actief is in Limburg. Een team onder leiding van Jeanine Maes (Hadewych Minis) mag de zaak gaan onderzoeken. Bekijk de trailer.
 
Nog lopende series na het weekend...
Downton Abbey (maandag 20/12, NPO 2) Het Britse kostuumdrama over de familie Crawley en hun bedienden is weer dagelijks te zien op televisie. Alle seizoenen zijn nu tevens online te bekijken via NPO Plus. Lees hier meer.
Zina (dinsdag 21/12, NPO 3) Met veel humor gevulde dramaserie over de levens van vijf Marokkaans-Nederlandse vriendinnen die zich afspeelt ergens tussen de Marokkaanse cultuur en de Hollandse polderrealiteit. Bekijk de trailer.
Nood (dinsdag 21/12, NPO 1) Centralist Bilal draagt Maikel, die zelf 112 heeft gebeld, op om de wond van een man in een snackbar te handelen. Maikel gaat akkoord, maar stelt wel een eis: er mag absoluut geen politie gestuurd worden.
 
 
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!