Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
08-12-2022
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
140 keer bekeken
  •  
Catacombe
Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Foto credit: TopNotch
Nieuwe series dit weekend...
Sisi (vrijdag 09/12, NPO 2) Herhaling van het eerste seizoen van het historische drama over de levensloop van keizerin Elisabeth in Beieren, beter bekend als Sisi. Het tweede seizoen start op 26 december bij de NPO. Lees de recensie.
 
Nog lopende series dit weekend...
Our House (vrijdag 09/12, NPO 2) Fi is er kapot van dat ze het huis kwijt is. Ze zal Bram zelf moeten opsporen en stuit op een notaris die hopelijk meer weet. In het verleden wordt Bram afgeperst door Mike en Wendy. Lees de recensie.
Karen Pirie (zaterdag 10/12, NPO 2) Een van de verdachten in het onderzoek wordt aangereden. Er wordt gekeken of de broers van Rosie er meer over weten. Karen gaat op eigen houtje langs bij Rosie's weer teruggevonden dochter.
Helsinki Syndrome (zaterdag 10/12, NPO 3) De plannen van Elias verlopen niet zoals hij het wil en de spanning loopt hoger op. Hanna zoekt naar de ontbrekende pagina in het dossier en het politieoptreden wordt plotseling verstoord.
Bestseller Boy (zondag 11/12, NPO 3) Momo's grote droom komt uit: zijn debuutroman is eindelijk verschenen. Alleen valt de belangstelling tegen, want niemand weet wie de volslagen onbekende Momo Zebbi is. Lees ons interview.
 
Nieuwe series na het weekend...
The Chosen (donderdag 15/12, NPO Start) Eerste langlopende tv-serie over het leven van Jezus van Nazareth (Jonathan Raumie) die als prediker in Galiea een groep volgers opbouwt. Alleen nog online te volgen. Bekijk de trailer.
 
Films dit weekend...
Niemand in de stad (vrijdag 09/12, NPO 3) Filmdebuut van tv-maker Michiel van Erp ( Ramses ), over drie vrienden die volwassen worden tijdens hun studententijd en zich losmaken van ouders en achtergrond.
Bloed, zweet & tranen (zaterdag 10/12, NPO 1) Biografische dramafilm van de maker van De marathon , over de Amsterdamse volkszanger André Hazes (Martijn Fischer, die hem eerder ook speelde op het toneel).
Catacombe (zaterdag 10/12, NPO 3) Thriller van de regisseur van Rabat en Mocro Maffia over een profvoetballer met een gokverslaving (Willem de Bruin van The Opposites) die in de problemen komt met matchfixers.
The Peanut Butter Falcon (zaterdag 10/12, NPO 3)  Tragikomische dramafilm over een 22-jarige jongen met het syndroom van Down die uit zijn instelling is weggelopen en kennismaakt met een visser (Shia LaBeouf).
 
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!