de Lagarde

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
24-11-2022
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Sorry We Missed You
Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Nieuwe series dit weekend...
Our House (vrijdag 25/11, NPO 2) Britse thrillerserie waarin Fiona (Tuppence Middleton) op een dag de schrik van haar leven krijgt: haar man (Martin Compston) is verdwenen en hun huis blijkt te zijn verkocht. Lees de recensie.
Helsinki Syndrome (zaterdag 26/11, NPO 3) Finse thrillerserie over een ondernemer die uit wanhoop vier journalisten in gijzeling neemt. Zij moeten een samenzwering tussen de banken en de overheid onthullen. Bekijk de trailer.
Bestseller Boy (zondag 27/11, NPO 3) Dramaserie van de makers van De Belofte van Pisa over een jonge schrijver (Shahine El-Hamus) die door wil breken met een autobiografische roman. Bekijk de trailer en lees een interview.
 
Nog lopende series dit weekend...
Dalgliesh (zaterdag 26/11, NPO 2) In een kerk in Londen stuit men op de lichamen van een dakloze man en een ex-parlementslid, beiden met een doorgesneden keel. En dus moeten Dalgliesh en zijn collega's in actie komen. Lees de recensie.
 
Films dit weekend...
Amour (vrijdag 25/11, NPO 2)  Hartverscheurend drama van Michael Haneke waarin de liefde tussen twee senioren op de proef wordt gesteld als de vrouw een zware beroerte krijgt. Won de Oscar voor de beste buitenlandse film.
Sorry We Missed You (vrijdag 25/11, NPO 3) Sociaal verantwoorde dramafilm van Ken Loach over de zware werkdruk bij bezorgingsdiensten: nadat vader Ricky de familieauto inruilt voor een busje ondervindt hij dit aan den lijven.
Gek van Oranje (zaterdag 26/11, NPO 3) Mozaïekfilm met verschillende verhaallijnen die zich afspelen tijdens het WK in 2010, toen oranje de finale haalden. Met hoofdrollen voor Nasrdin Dchar, Hannah Hoekstra en Susan Visser.
All Stars 2: Old Stars (zaterdag 26/11, NPO 3) Na de tv-serie kreeg All Stars in 2011 ook nog een filmvervolg: de mannen van Swift Boys (helaas zonder Anthony Kamerling) reizen naar Spanje voor een huwelijk en een El Clásico.
 
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!