Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
17-11-2022
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
All Stars
Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Rules of the Game (vrijdag 18/11, NPO 2) Sams geweten begint op te spelen. Terwijl de vreselijke waarheid boven water komt, moet ze beslissen of ze alles op het spel wil zetten om Maya's werk af te maken. Lees de recensie.
Dalgliesh (zaterdag 19/11, NPO 2) Dalgliesh reist naar een zorghuis om een oude vriend te bezoeken. De man blijkt echter te zijn overleden, waarna hij verneemt dat er nog een mysterieus sterfgeval is geweest. Lees de recensie.
The Hunters S02 (zaterdag 19/11, NPO 3) Erik wil stoppen met speuren nu zijn familie er last van heeft. Peter en hij doen een poging het bij te leggen. Richardson laat weten iets te hebben ontdekt, maar het noodlot slaat toe.
Het Gouden Uur (zondag 20/11, NPO 3) Faysal heeft zijn oude jeugdvriend Mardik nu dan echt letterlijk in zijn vizier. Zal hij ervoor kiezen om een rechtstreekse confrontatie aan te gaan? Finale van de serie. Lees ons interview.
 
Films dit weekend...
Captain Fantastic (vrijdag 18/11, NPO 2)  Komische dramafilm over een gezin (met Viggo Mortensen en Kathryn Hahn als de ouders) dat jarenlang geheel geïsoleerd in de wildernis leefde, maar nu alsnog naar de stad moet verhuizen.
A Private War (vrijdag 18/11, NPO 3)  Waargebeurde dramafilm waarin de Amerikaanse oorlogsjournaliste Marie Colvin (Rosamund Pike) ondanks haar PTSS en het feit dat ze een van haar ogen verloor stoïcijns doorwerkt. Lees de recensie.
De Oost (zaterdag 19/11, NPO 3)  Nederlandse oorlogsfilm over het militaire optreden van Nederland in Indonesië, van regisseur Jim Taihuttu ( Wolf , Rabat ). Marwan Kenzari speelt een harde en genadeloze bevelhebber. Lees de recensie.
All Stars (zaterdag 19/11, NPO 3) Nederlandse tragikomedie van regisseur Jean van de Velde, over zeven jeugdvrienden die al van jongs af aan bij Swift Boys voetballen, maar kampen met steeds meer persoonlijke dilemma's en problemen.
 
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!