Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe films en series bij de NPO

  •  
18-11-2021
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Buza S01
Welke series en films zijn dit weekend te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Nieuwe series dit weekend...
BuZa (vrijdag 19/11, NPO 1) Politieke dramaserie van de bedenker van Klem en Overspel , over een geplaagde politicus ( Kees Prins uit Jiskefet ) die na een overlijden plots minister van Buitenlandse Zaken wordt. Bekijk de trailer.
Midsomer Murders S22 (zaterdag 20/11, NPO 2) Misdaaddrama over twee detectives die misdrijven oplossen in het Britse graafschap Midsomer. De reeks is ook al gedeeltelijk online vooruit te kijken op NPO Plus. Bekijk de trailer.
 
Nog lopende series dit weekend...
Poldark S05 (vrijdag 19/11, NPO 2) Ross hoopt dat Ned en Kitty eindelijk weer terug naar Honduras kunnen, maar Ned komt opnieuw in de problemen. Ondertussen zorgen de toekomstplannen van Geoffrey Charles voor vrij veel ophef.
White Sands (zaterdag 20/11, NPO 3) Na een woordenwisseling is Thomas richting Duitsland vertrokken en blijft Helene alleen achter op het eiland. Het proces tegen Jimmy Oldenburg krijgt een verrassende wending. Lees de recensie.
Deep Shit (zondag 21/11, NPO 3) Veerle ( Jennifer Hoffman ) vermoedt dat haar man iets weet over haar dubbelleven, maar ze weet niet precies wat. Romano vertrouwt de aanpak van Sara (Fockeline Ouwerkerk) in de vermissingszaak niet.
 
Films dit weekend...
American Pastoral (vrijdag 19/11, NPO 2) Regiedebuut van Ewan McGregor naar de roman van Philip Roth ( The Plot Against America ). Halverwege de jaren zestig wordt de dochter van een succesvolle zakenman beschuldigd van terrorisme.
Le Grand Bain (vrijdag 19/11, NPO 3) Tragikomische film uit Frankrijk met Mathieu Amalric als een depressieve man die steun vindt bij een groep synchroonzwemmers en met hen probeert om de wereldkampioenschappen te bereiken.
Capharnaüm (zaterdag 20/11, NPO 2) Voor een Oscar genomineerde dramafilm uit Libanon, waarin een 12-jarige jongen een zeer moeilijke jeugd beleeft en zijn ouders voor het gerecht sleept omdat ze hem op de wereld hebben gezet.
Buiten is het feest (zaterdag 20/11, NPO 3) Drama naar het boek van Arthur Japin, over een singer-songwriter (Abbey Hoes) die na een sterfgeval wil zorgen voor de dochter van haar zus, maar geconfronteerd wordt met een trauma.
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!