Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
10-11-2022
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Love Is All You Need
Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Nog lopende series dit weekend...
Rules of the Game (vrijdag 11/11, NPO 2) Als Maya op bewijzen stuit die het bedrijf in hele grote problemen kunnen brengen, moet Sam ingrijpen om zo te voorkomen dat de reputatie van Fly beschadigd raakt. Lees de recensie.
DI: Ray (zaterdag 12/11, NPO 2) Rachita en haar team proberen de mensensmokkelaars te vinden, maar lopen daarbij een ander team in de weg. De band tussen Rachita en Tony wordt hechter. Laatste twee afleveringen in de reeks.
The Hunters S02 (zaterdag 12/11, NPO 3) Erik vraagt een oud-collega hem te helpen uitzoeken of Särn schuldig is of niet. Peter gaat op eigen houtje op onderzoek uit en stuit plots op nieuw bewijs tegen Särn. Dubbele aflevering.
Het Gouden Uur (zondag 13/11, NPO 3) Het winkelcentrum is nog in de greep van de terroristen. Michelle is op een heftige manier ondervraagd. Mardik test de grenzen van Reza om in contact te komen met Faysal. Lees ons interview.
 
Films dit weekend...
Help (vrijdag 11/11, NPO 3)  Britse dramafilm over een verpleger (Jodie Comer uit Killing Eve ), die tijdens de pandemie een band opbouwt met een dementerende man (Stephen Graham uit Time en Line of Duty ). Lees de recensie.
Love Is All You Need (zaterdag 12/11, NPO 3) Romantische film van Susanne Bier ( Bird Box ) waarin een Deense vrouw (Trine Dyrholm uit Face to Face ) op een bruiloft een Britse weduwe (Pierce Brosnan uit Remington Steele ) ontmoet.
 
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!